Life

Alexandro Matias de la Chefi la cuțite și Olga Verbițchi de la X Factor, un cuplu? Ipostaza în care au apărut

Alexandro Matias s-a remarcat în show-ul culinar „Chefi la cuțite”, însă nu a dorit să vorbească prea mult despre viața sa amoroasă. Acum a fost văzut în compania Olgăi Verbițchi de la X Factor.
30.06.2021 | 15:50
Alexandro Matias de la Chefi la cutite si Olga Verbitchi de la X Factor un cuplu Ipostaza in care au aparut
Alexandro Matias de la Chefi la cuțite și Olga Verbițchi de la X Factor, un cuplu? Ipostaza în care au apărut. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au petrecut într-un club bucureștean, unde au stat unul în compania celuilalt. Fostul concurent de la Antena 1 și câștigătoarea din anul 2016 de la X Factor au fost nedezlipiți toată noaptea.

Apropierile și atingerile tandre dintre Alexandro Matias de la „Chefi la cuțite” și Olga Verbițchi nu au lipsit, semn că relația lor a depășit de ceva vreme stadiul de o simplă prietenie. Vezi imaginile pe spynews.ro!

ADVERTISEMENT

Alexandro Matias de la Chefi la cuțite, relație secretă? În compania cui a fost văzut

Fostul participant din echipa lui Sorin Bontea nu a scăpat-o deloc din ochi pe frumoasa șatenă, gest care poate da de gol o eventuală poveste de dragoste dintre ei, una aflată la început de drum.

Alexandro Matias nu a făcut nicio declarație până acum legat de situația sa amoroasă și nici nu a publicat imagini pe rețelele de socializare. La fel se întâmplă și în cazul vedetei de la X Factor.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă concurentul de la Chefi la cuțite și câștigătoarea de la Antena 1 formează sau un unul dintre cuplurile din showbiz-ul românesc.

Cine este Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2016

Olga Verbițchi s-a înscris în show-ul de talent de la Antena 1 în vara lui 2016, pe când avea numai 15 ani. Timiditatea a ajutat-o în cele din urmă și chiar i-a adus trofeul de la X Factor, dar și o carieră pe piața muzicală.

ADVERTISEMENT

Tânăra provine dintr-o familie cu trei fete, din păcate sora cea mare având probleme de sănătate. Victoria este cu doi ani mai mare decât artista și nu a vorbit niciodată din cauza unei supradoze de medicamente prescrise de medici.

Cântăreața mai are și o soră mai mică, Ilinca, Olga Verbițchi fiind un copil foarte susținut de familie, viața sa schimbându-se complet după ce a câștigat trofeul de la X Factor.

ADVERTISEMENT

„Viața mea după X Factor România s-a schimbat extrem de mult. A devenit mult mai interesantă. 

Am cunoscut multe persoane și am înțeles câtă lume din jur mă susține. Este concursul care m-a marcat.

Îi mulțumesc lui Carla’s Dreams, care m-a ajutat foarte mult și care m-a susținut. Îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o!”, a spus Olga Verbițchi acum ceva vreme, potrivit avantaje.ro.

ADVERTISEMENT