Fotbal intern

Alexandru Albu abia aşteaptă să ajungă la FCSB. “Ştiu că pot face faţă cu brio, nu-mi fac probleme”

08.08.2020 | 12:20
Alexandru Albu abia asteapta sa ajunga la FCSB Stiu ca pot face fata cu brio numi fac probleme
Alexandru Albu abia aşteaptă să ajungă la FCSB. "Ştiu că pot face faţă cu brio, nu-mi fac probleme". Foto: Realitatea românească.ro
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu, fundaşul central al Academicii Clinceni şi în trecutul nu foarte îndepărtat al Concordiei Chiajna, este unul dintre jucătorii care ar putea ajunge în curând la FCSB, sub comanda lui Toni Petrea.

Gigi Becaliîl place pe puternicul apărător al echipei care a reuşit o senzaţională menţinere în primul eşalon sub comanda lui Ilie Poenaru şi şi-ar dori să îl aducă la echipa sa, mai ales că este nemulţumit de evoluţia cuplului Iulian Cristea-George Miron.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu este încântat de faptul că este dorit de FCSB şi nu se sperie nici un moment la gândul că ar ajunge acolo unde se ştie că toţi jucătorii au probleme cu gura slobodă a patronului.

Alexandru Albu are mare încredere în el

Albu este foarte convins că va face faţă la FCSB şi îşi doreşte mult ca negocierile care au loc în aceste zile să se încheie cu succes.

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros că FCSB mă dorește, îmi doresc să ajung acolo, e ceva de vis. Știu că pot face față cu brio, nu-mi fac probleme. Aș avea acolo lângă mine jucători foarte buni, așa că aș putea crește și eu, dar momentan sunt doar discuții, așteptăm.

Eu știu ce pot, știu ce fel de jucători sunt, dar dacă joci doar la echipe mici e normal ca lumea să spună că nu te-ai descurca la FCSB.

ADVERTISEMENT
Eu joc cel mai bine fundaș central, dar m-am obișnuit și la mijloc. Sunt discuții între cluburi acum, așteptăm, eu sper să se rezolve.” a declarat Alexandru Albu la Digisport.

Ar fi a patra achiziţie a verii la FCSB

Aducerea lui Alexandru Albu ar însemna mutarea cu numărul 4 la FCSB în această vară, după ce Sergiu Buş, Alexandru Buziuc şi Marius Briceag au semnat deja.
Evident, Albu va fi nevoit să se bată cu Cristea şi Miron pentru un loc în centrul apărării FCSB şi are mari şanse să devină titular, ţinând cont că ambii jucători au avut multe lacune în sezonul trecut.
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Albu pe transfermarkt