Sport

Alexandru Albu, reacţie ciudată după ce a fost filmat în club după meci: “Nu am ieșit nicăieri! Sunt din altă zi!”

Alexandru Albu a negat ieşirea în club după meciul Poli Iaşi - Rapid 3-1. Mijlocaşul giuleştenilor susţine că imaginile sunt dintr-o altă zi.
25.02.2024 | 16:48
Alexandru Albu reactie ciudata dupa ce a fost filmat in club dupa meci Nu am iesit nicaieri Sunt din alta zi
Alexandru Albu, reacţie ciudată după ce a fost filmat în club după meci: ""Nu am ieșit nicăieri! Sunt din altă zi!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi petrecând într-un club din Iaşi după înfrângerea Rapidului în Moldova, scor 1-3. Imaginile cu cei doi au stârnit furia acţionarilor, care promit măsuri dure.

Alexandru Albu, reacţie ciudată după ce a fost filmat în club după meci

Mijlocaşul Alexandru Albu a avut o reacţie ciudată în momentul în care a fost chestionat despre imaginile cu el şi colegul său în club, spunând că sunt dintr-o altă zi în care erau liberi:

ADVERTISEMENT

“Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău”, a spus Albu pentru iAMSport.

Dan Şucu: “Nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”

În schimb, acţionarii Rapidului nu neagă veridicitatea imaginilor. Dan Şucu a declarat că aşteaptă până duminică seara finalizarea anchetei şi sancţiunile propuse de antrenor şi preşedinte, altminteri decizia va fi luată de acţionari:

ADVERTISEMENT

“Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari.

Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

ADVERTISEMENT

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu.

“Aștept rezultatul investigației până în această seară, iar dacă nu, există un acționar și o să ia el decizia”

Dar despre ce oameni și despre ce suflet vorbim în cazul celor doi?! Pentru că atunci când s-a terminat meciul, cei 2.000 de oameni care erau supărați s-au urcat în mașini și fac 6 ore în autobuze sau trenuri să ajungă acasă. Nu s-au dus la distracție.

ADVERTISEMENT

Repet, aștept rezultatul investigației până în această seară, iar dacă nu, există un acționar și o să ia el decizia”, a declarat Dan Şucu pentru Gsp.

ADVERTISEMENT