Sport

Alexandru Albu recunoaște că Dumbrăvița a avut penalty! Ce spune de meciul cu echipa lui Hagi: „Rapid – Farul e derby-ul campionatului!”

Rapid a învins fără probleme pe CS Dumbrăvița în Giulești, cu scorul de 4-1 în Cupa României Betano, iar Alexandru Albu se gândește deja la meciul cu Farul.
18.10.2022 | 20:43
Alexandru Albu recunoaste ca Dumbravita a avut penalty Ce spune de meciul cu echipa lui Hagi Rapid  Farul e derbyul campionatului
Alexandru Albu a marcat două goluri cu CS Dumbrăvița. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat fără probleme meciul din Cupa României Betano cu CS Dumbrăvița, scor 4-1, pe Giulești.

Alexandru Albu e foarte încrezător înainte de Rapid – Farul: „Ne-am întărit și arătăm și noi la fel de bine”

Mijlocașul defensiv al „giuleștenilor” a  reușit o „dublă” cu bănățenii vorbit la finalul partidei cu Dumbrăvița și a fost puțin iritat că echipa a încasat un gol de la o echipă de Liga 2.

ADVERTISEMENT

„Un meci care trebuia să fie de la început la discreția noastră. Le-am permis să ne dea acel gol și cred că la pauză trebuia să conducem cu 4,5-1. Am avut niște ratări fenomenale”.

Albu a surprins și a recunoscut că Dumbrăvița a avut și o lovitură de la unsprezece metri la scorul de 1-1: „A fost penalty. Ce vreți, să vă mint? S-a văzut clar. Cum au fost și alte faulturi. Mi-a spart buza și a zis că nu a vrut”.

ADVERTISEMENT

Albu se gândește deja la meciul cu Farul Constanța: „Am înțeles că s-au vândut deja toate biletele”

Jucătorii Rapidului sunt extrem de motivați să prindă play-off-ul în acest sezon, însă Cupa României Betano e un obiectiv cel puțin la fel de important: „Avem un meci foarte important vineri și acum trebuie să ne gândim la meciul cu Farul. Obiectivul este Cupa României, dar trebuie să strângem puncte în campionat să ne calificăm și în play-off”.

Mijlocașul central le-a mulțumit și suporterilor prezenți pe Giulești: „Cred că ar trebui să ne bucurăm de fotbal. Nu știu dacă pe alte stadioane din România o să mai fie 7-8.000 de suporteri marți la ora 18:00”.

ADVERTISEMENT

Pe jucătorii lui Gheorghe Hagi îi așteaptă infernul în Giulești, iar Alexandru Albu spune că partida e deja sold-out: „Am înțeles că s-au vândut deja toate biletele și e derby-ul campionatului. Ei sunt pe primul loc și trebuie să ne motiveze asta să câștigăm. Ne-am întărit și arătăm la fel de bine. Ne-am omogenizat foarte bine”, a declarat Alexandru Albu la finalul partidei.

Cristian Ignat a debutat la Rapid: „Un sentiment unic, mai ales că am fost titular pe Giulești”

Fundașul de 19 ani al Rapidului a fost extrem de emoționat la finalul partidei cu Dumbrăvița: „Un sentiment unic, mai ales că am fost titular pe Giulești, iar fanii m-au împins de la spate. Mister mi-a zis să am încredere, să joc simplu și colegii m-au încurajat și din teren. 

ADVERTISEMENT

Este foarte foarte frumos să joc alături de Dragoș. M-a ajutat mult. Cristi a țipat și în teren la mine, mi-a zis să am încredere. Mister va decide dacă voi juca și în prima ligă.

Eu sunt de părere că trebuie să dai 100% oriunde joci. Am vorbit ieri cu Rareș Ilie, mi-a zis să îmi fac treaba. Aștept un mesaj după meci” , a spus și Cristian Ignat la finalul meciului din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT