Sport

O vedetă a Rapidului, condiție imposibilă pentru a semna cu FCSB: „Doar dacă vine și el cu mine!”

Alexandru Albu le declară dragostea suporterilor rapidiști și spune că va juca la FCSB doar dacă Cristi Săpunaru va veni cu el la echipa lui Gigi Becali, ceea ce e aproape imposibil.
29.12.2021 | 18:34
O vedeta a Rapidului conditie imposibila pentru a semna cu FCSB Doar daca vine si el cu mine
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu este jucătorul cu cel mai bun index din Casa Pariurilor Liga 1, însă mijlocașul central al Rapidului nu ar putea juca niciodată la rivala FCSB.

Evaluat conform transfermarkt la 1,2 milioane de euro, închizătorul echipei lui Mihai Iosif a reușit cinci goluri și o pasă decisivă în 19 meciuri în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu ar accepta să semneze cu FCSB doar dacă ar veni și Cristi Săpunaru cu el: „Adică, niciodată, da!”

Alexandru Albu exclude posibilitatea să ajungă la FCSB pe viitor și a explicat scurt și la obiect acest subiect: „Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Decât dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică, niciodată, da!”.

FANATIK a scris în exclusivitate despre negocierile dintre Gigi Becali și Concordia Chiajna pentru transferul lui Alexandru Albu, dorit cu insistență de patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre cele două părți s-au sistat din cauza banilor, iar Gigi Becali a mai încercat să îl transfere și în sezonul trecut când a jucat la UTA, unde a fost împrumutat de ilfoveni.

Albu nu a mai ajuns la FCSB din cauza sumei prea mari cerute de Concordia Chiajna. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut de asemenea interesul pentru actualul jucător al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu vrea ca Rapid să termine în fața FCSB-ului „De ce nu, să trecem peste ei în clasament”

Alexandru Albu e convins că Rapid poate prinde playoff-ul și își dorește să termine în clasament în fața marii rivale, FCSB.

„Noi nu tragem pentru nimeni, este normal să le fie teamă, că suntem o echipă foarte bună. Sperăm că vom intra în play-off, noi vom trage pentru noi, pentru a urca cât mai sus în clasament, de ce nu, să trecem peste ei în clasament”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu se află în continuare sub contract cu Concordia Chiajna, iar mijlocașul mai mare contract cu ilfovenii până la 30 iunie 2022, când va rămâne liber de contract,

De la 1 ianuarie, mijocașul central va intra în ultimele șase luni de contract și va putea semna cu Rapid sau cu orice echipă care îl dorește.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT