ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Argăseală m-a ameninţat!” Un stelist îi cere ajutorul lui Meme!

Alexandru Aldea a fost ameninţat de către Valeriu Argăseală că nu o să mai joace nici măcar la Steaua 2 şi nici nu o să se mai antreneze în mod profesionist atât timp cât el este...
Autori: Daniel Vlad, Sergiu Preda | 13.09.2017 | 00:08

Alexandru Aldea a fost ameninţat de către Valeriu Argăseală că nu o să mai joace nici măcar la Steaua 2 şi nici nu o să se mai antreneze în mod profesionist atât timp cât el este preşedintele clubului roş-albaştrilor. La vârsta de 19 în angrenajul lotului echipei mari îşi făcea loc fotbalistul Alexandru Aldea. Imediat Mihai Stoica a ieşit public arătându-şi susţinerea faţă de acest jucător. Însă, ajuns acum la 22 de ani mijlocaşul pe care Meme îl vedea de mare perspectivă a mărturisit pentru FANATIK.RO că de aproximativ un an şi jumătate trăieşte la Steaua un adevărat calvar.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat? De mai bine un an şi jumătate preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală se chinuie să îi rezilieze contractul lui Alexandru Aldea, dar acesta nu doreşte să facă lucrul respectiv în condiţiile propuse de şeful vicecampionilor. Astfel, acesta i-a transmis fotbalistului Stelei că nu o să se mai antreneze în mod organizat nici măcar la Steaua 2 şi nici nu o să mai joace vreun meci pentru echipa pregătită acum de Massimo Pedrazzini.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Aldea: “Preşedintele Argăseală m-a ameninţat în faţă”

Contactat de către FANATIK.RO, Alexandru Aldea a acceptat să ne vorbească despre situaţia sa contractuală cu Steaua. “Eu sunt de la 8 ani la Steaua şi de la 19 în angrenajul echipei mari. Dar de un an şi jumătate trăiesc un adevărat calvar. Domnul Argăseală m-a chemat să îmi propună rezilierea contractului deoarece mi-a spus că nici un antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele. Eu i-am spus că accept propunerea dânsului doar dacă mi se plătesc salariile până la sfârîşitul contractului sau să mi se dea măcar o parte din aceşti bani. Eu nu câştig la Steaua nici măcar 3.000 de euro pe lună, dar domnul Argăseală mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici un ban. În astfel de condiţii eu nu semnez nici o reziliere.

ADVERTISEMENT

Domnul Argăseală s-a enervat şi m-a ameninţat. Mi-a spus că atât timp cât el este preşedinte la Steaua eu nu o să mai joc niciodată nici măcar la Steaua 2. Mi-a spus că nici măcar nu am voie să mă antrenez cu echipa a doua. Mă pregătesc de unul singur, dar mă chinui mult. Antrenorii de la Steaua 2 mi-au spus că îmi înţeleg problema dar că nu au ce să îmi facă. Mi-au spus că au şi ei ordin de sus.

Eu am avut o relaţie ok cu Mihai Stoica pe care îl respect mult de tot. Nu mi-am permis să îl deranjez niciodată cu problema mea, dar cred că sunt pe cale să o fac. Am nevoie de ajutorul dânsului. Eu mai am contract cu Steaua încă doi ani, dar nu mai suport un asemnea calvar şi circ. Sper să mă ajute şi să scap de această problemă. Ei vor să mă dea afară de la Steaua fără să îmi plătească şi mie măcar o sumă cât de cât acceptabilă. V-am spus că nu am salariu nici măcar 3.000 de euro pe lună”, a încheiat Aldea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!