Life

Divorț cu scandal în casa Mireasa. Alexandru și Andreea au pus punct mariajului

Doi dintre foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale Mireasa, de la Antena 1, au luat decizia de a merge pe drumuri separate la scurt timp de la nuntă.
02.12.2021 | 15:45
Divort cu scandal in casa Mireasa Alexandru si Andreea au pus punct mariajului
Alexandru și Andreea de la Mireasa, în divorț. Ce motive au invocat cei doi. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandru și Andreea sunt tinerii care și-au unit destinele după show-ul moderat de Simona Gherghe. Deși se cunosc încă din copilărie povestea lor de dragoste s-a încheiat.

Fosta concurentă de la Antena 1 a descoperit că partenerul de viață nu este deloc bărbatul care apărea pe micile ecrane, iar după căsătorie s-a convins și mai mult.

ADVERTISEMENT

Andreea a trecut prin chinuri groaznice și a încasat bătăi de nedescris din partea fostului participant de la Mireasa. Scandalurile dintre ei erau foarte dese.

Alexandru și Andreea de la Mireasa, în divorț. Ce motive au invocat cei doi

Tânăra nu a mai putut să îndure și a pus piciorul în prag. A depus actele de divorț și nu mai vrea să audă de Alexandru, bărbatul de care s-a îndrăgostit în show-ul matrimonial Mireasa.

ADVERTISEMENT

„Fostul soț mă bătea cu pumnii în cap până la leșin. Ultima dată m-a bătut duminica trecută. În casă a fost bărbatul ideal, a fost altceva.

În afara casei s-a schimbat totul și nu a mai fost la fel. Am încercat să fiu partenera perfectă. Găteam, făceam curat în toată casa, mă ocupam de tot.

ADVERTISEMENT

Divorțul este în proces, am mers acum două zile la notar. Este cel mai urât episod din viața mea, nu mai vreau să aud de așa ceva niciodată.

Vreau să scap și să-mi vad de viața mea”, a povestit Andreea, fosta concurentă de la Mireasa, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru neagă acuzațiile care i se aduc. Cum a reacționat

La polul opus, Alexandru neagă toate acuzațiile care i se aduc de încă soția sa. Bărbatul susține că nu a ridicat niciodată mâna asupra fostei concurente de la Antena 1.

„Nu am lovit-o niciodată”, a subliniat fostul participant de la Mireasa. Cei doi pozau până de curând în cuplul perfect și nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ.

Relația lor părea perfectă în afara casei, dar iată că lucrurile s-au schimbat radical între cei doi parteneri, iar acum sunt în proces de divorț.

ADVERTISEMENT