Life

Alexandru Arșinel a fost externat. Cum se simte marele actor după infecția cu Covid-19

10.05.2021 | 18:35
Alexandru Arsinel a fost externat Cum se simte marele actor dupa infectia cu Covid19
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a fost externat de la Matei Balș, după ce în ultima perioadă a prezentat simptome specifice virusului din China. Marele actor a dezvăluit cum se simte în momentul de față, dar și ce planuri are. 

Artistul are o stare de sănătate mult mai bună, motiv pentru care a fost lăsat să plece acasă. Vedeta a fost așteptată la spital de fiul său, externarea având loc în cursul zilei de luni, 10 mai 2021, după o perioadă lungă petrecută în unitatea medicală din Capitală.

ADVERTISEMENT

Așadar, medicii au decis că Alexandru Arșinel s-a vindecat complet de Covid-19. Alexandru Arșinel a suferit de o formă ușoară a bolii, la fel și partenera sa de viață, Marilena, care nu a avut nevoie de internare, ci s-a tratat direct acasă.

Alexandru Arșinel a ieșit din spital. Prima declarație după externare

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății.

ADVERTISEMENT

M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel pentru gandul.ro.

Sursa menționată mai arată că marele actor a fost dus acasă cu o salvare, cadrele medicale de la Institutul Matei Balș oferindu-i tot suportul necesar pentru a se deplasa spre locuință, unde era așteptat de soția sa, Marilena.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost transportat cu ajutorul unui scaun cu rotile, internarea în spital punându-și amprenta asupra stării sale de sănătate. Alexandru Arșinel a ajuns la urgență pe 17 aprilie, când a început să aibă primele simptome pentru virusul din China.

Din fericire, actorul a suferit o formă ușoară, asta pentru că s-a vaccinat împotriva noului tip de coronavirus. Totodată, nu a avut nevoie să fie conectat de oxigen, însănătoșirea făcându-l să se gândească deja la revenirea pe scena teatrului.

ADVERTISEMENT

Mai exact, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” ar urma să fie văzut într-un spectacol în următoarea perioadă, fiind vorba de o piesă care este montată chiar de el.

ADVERTISEMENT