Life

Alexandru Arșinel, adevărul despre transplantul de rinichi. Ce a primit, de fapt, de la tânărul de 23 de ani

25.02.2021 | 13:02
Alexandru Arsinel adevarul despre transplantul de rinichi Ce a primit de fapt de la tanarul de 23 de ani
Alexandru Arșinel, adevărul despre transplantul de rinichi. Ce a primit, de fapt, de la tânărul de 23 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a spus adevărul despre transplantul de rinichi suferit în urmă cu aproximativ 8 ani la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. Marele actor al teatrului românesc a dezvăluit ce a primit, de fapt, de la donatorul său. 

Artistul știa că este vorba de un tânăr de 23 de ani care s-a sinucis, însă nu cunoaște alte detalii despre cel care i-a oferit o nouă șansă. Actorul spune că a primit ceva foarte important de la donatorul său odată cu transplantul, și anume dorința de a trăi.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a avut nicio problemă medicală cu organul în cauză și nici nu i-a creat vreo dificultate rinichiul primit, Alexandru Arșinel fiind foarte mulțumit de cum au evoluat lucrurile pentru el de când s-a operat în anul 2017, asta datorită și celui de Sus.

Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre operația de transplant de rinichi

„Știu că era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el, după cum mă rog și pentru medicul clujean care a condus echipa.

ADVERTISEMENT

Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr, aș spune că am luat dorința de a trăi. Rinichiul nu mi-a făcut niciodată probleme, din 2013 încoace. Nu l-am simțit niciodată ostil și nici nu mi-a creat alte dificultăți.

Pur și simplu, cel de Sus a făcut ca lucrurile să se așeze cu bine! Acelora care cred că e ușor să trăiești la 82 de ani le spun doar atât: vă înșelați!”, a declarat Alexandru Arșinel despre transplantul de rinichi, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul are o vârstă destul de înaintată, dar cu toate acestea își dorește să mai trăiască ani buni de acum înainte pentru a fi alături de soție și de nepoți . Vedeta a mărturisit că vrea să-i fie aproape partenerei sale de viață, care din păcate, e paralizată de ceva vreme.

„Recunosc, îmi place viața. Mă străduiesc să trăiesc atât cât îmi va fi dat, să mă bucur de viață, de copii, de nepoți. Dar vreau să trăiesc ca să-mi însoțesc cât mai mult nepoții și soția și să mă bucur de prezența lor, cât va fi posibil.

ADVERTISEMENT

Mai spun doar atât, soția mea e paralizată de ani buni, își mai mișcă doar mâna dreaptă și capul. Și totuși, vreau să-i fiu alături până la capăt!”, a completat Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT
Tags: