Life

Alexandru Arșinel, prima apariție la televizor după operația pe inimă: „Inima bate și nu știi cât și pentru cine”

Alexandru Arșinel a apărut pentru prima oară pe micul ecran, la câteva zile după ce a fost externat în urma operației pe care a avut-o la inimă de curând.
06.12.2021 | 16:30
Alexandru Arsinel prima aparitie la televizor dupa operatia pe inima Inima bate si nu stii cat si pentru cine
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a apărut pentru prima dată la televizor, după operația pe care a suferit-o pe cord. Marele actor este într-o stare bună după și-a pus viața în pericol.

A avut noroc de medici  buni și de faptul că este un luptător, căci s-a dus la operație cu încredere că totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a spus că îi este foarte dor de public și chiar a lăcrimat amintindu-și de spectacolele în care juca.

Alexandru Arșinel, prima apariție la tv după operația pe inimă: „Inima bate și nu știi cât și pentru cine”

Artistul a vorbit într-un interviu scurt pentru Teo Show despre operația prin care a trecut de curând. I-a mulțumit totodată doctorului care a avut grijă de el.

ADVERTISEMENT

„Și mie mi-a fost dor de mine. De câteva zile m-am eliberat. Am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord.

Am avut o operație pe cord. Sper că vorbind cu voi la câteva zile demonstrează că avem medici buni.

ADVERTISEMENT

La operații pe cord, în general, nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare. Trebuie să treacă o perioadă în care să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera”, a declarat Alexandru Arșinel la Kanal D.

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu s-a emoționat foarte tare când a vorbit de publicul său de la teatru. Acesta a vorbit, aproape izbucnind în plâns, despre bucuria pe care o are atunci când îi face pe oameni să râdă.

ADVERTISEMENT
alexandru arșinel
Alexandru Arșinel, la Teo Show. Foto: Kanal D

„Clownul e partea nevăzută a ființei mele”

Întrebat de reporterul Kanal D ce simbolizează clownul pe care îl are pe birou, o figurină din ceramică, actorul a spus că el este un clown. Acela îl însoțește peste tot.

„Mi-e dor de public, de zâmbetul lor, generos și îngăduitor. Eu încerc să storc ce a mai rămas din mine pentru ei. Clownul e însoțitorul meu, partea nevăzută a ființei mele”, a adăugat Alexandru Arșinel.

Actorul i-a transmis un mesaj și lui Teo Trandafir, făcând-o pe prezentatoare să se emoționeze atât de tare, încât i s-au umezit ochii. Teo și-a amintit atunci ce lecție a învățat de la actor de-a lungul carierei sale.

„Am să vă povestesc o scurtă întâmplare legată de domnul Arșinel. Aveam emoții atât de mari… Aveam senzația că o să fac infarct. Mi-a zis că întotdeauna o să am emoții și să zic sărutmâna că le am”, a declarat Teo în urma interviului dat de Arșinel.

 

ADVERTISEMENT