Life

Alexandru Arșinel, chinuit de COVID-19: “Respiră greu şi nu doarme noaptea”. În ce stare se află soţia sa

20.04.2021 | 12:22
Alexandru Arsinel chinuit de COVID19 Respira greu si nu doarme noaptea In ce stare se afla sotia sa
Alexandru Arşinel şi soţia sa, Marinela, în spital diagnosticaţi cu COVID-19. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Avem informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arşinel şi a soţiei sale, Marinela, care se află spitalizaţi, în acest moment, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, din Capitală, diagnosticaţi cu Covid-19. FANATIK.RO a aflat că actorul nu este internat pe secţia de Terapie Intensivă şi, momentan, atât el, cât şi soţia sa sunt într-o stare stabilă.

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București, Alexandru Arșinel (81 ani), și soția sa, Marilena, s-au infectat cu SARS-CoV-2, la două luni după ce au fost vaccinaţi, deşi au luat, conform surselor noastre, toate măsurile de precauţie. În prezent, sunt internaţi la Matei Balş, acolo urmează tratament şi se află sunt atenta supraveghere a medicilor.

ADVERTISEMENT

“Maestrul Arşinel respiră cu dificultate, dar starea sa este stabilă. Comunică atât cu personalul medical, cât şi cu apropiaţii, la telefon.

Este neliniştit, însă, şi se gândeşte încontinuu la soţia sa care, imobilizată total, trebuie să ducă această luptă cruntă cu virusul. Nu doarme noaptea şi se roagă să depăşească această încercare, mai ales că a respectat toţi paşii, inclusiv vaccinarea.”, au declarat surse din apropierea familiei Arşinel, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arşinel, primele declaraţii după ce a internat cu COVID-19

Aşa cum FANATIK a anunţat, în exclusivitate, actorul şi soţia sa au ajuns la spital, după ce au fost testaţi pozitiv cu SARS-CoV-2. Diagnosticul a venit ca un şoc pentru Alexandru Arşinel şi pentru partenera sa de viaţă, Marinela, care, în februarie, au fost vaccinaţi cu a doua doză a serului Pfizer.

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

ADVERTISEMENT

Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, ne-a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate.

Ce alte probleme de sănătate au Alexandru Arşinel şi soţia sa

Atât Alexandru Arşinel, cât şi soţia sa au şi alte afecţiuni medicale şi se tem ca evoluţia virusului COVID-19 să nu fie influenţată de acestea.

ADVERTISEMENT

În timp ce Marinela Arşinel este imobilizată în scaun cu rotile, după o intervenţie chirurgicală pe creier, actorul are un stent montat la inimă, mai multe intervenţii la coloană şi a suferit un transplant de rinchi, în 2013. (Vezi şi: Ce pensie are, de fapt, Alexandru Arșinel: “Eu muncesc și acum, din 1957, bă, tâmpiților!”)

ADVERTISEMENT