ADVERTISEMENT
Life

Alexandru Arșinel, detalii despre infecția cu Covid-19. Cât de mult l-a ajutat vaccinul 

Autor: Alexa Serdan | 13.05.2021 | 16:29
Alexandru Arșinel, detalii despre infecția cu Covid-19. Cât de mult l-a ajutat vaccinul 
Alexandru Arșinel, detalii despre infecția cu Covid-19. Cât de mult l-a ajutat vaccinul. Sursa foto: Facebook.com

Alexandru Arșinel a oferit noi detalii despre infecția cu Sars-Cov-2, la scurt timp după ce a fost externat din spitalul Matei Balș. Marele actor a dezvăluit cât de mult l-a ajutat vaccinul împotriva Covid-19, făcut înainte de a se îmbolnăvi. 

ADVERTISEMENT

Artistul a stat internat aproximativ o lună în spital, după ce inițial se externase pe proprie răspundere. Vedeta a avut o formă ușoară a bolii, dar cu toate acestea a fost nevoit să stea o perioadă destul de lungă în unitatea medicală, unde a făcut și Paștele.

Mai mult decât atât, actorul s-a bucurat că era vaccinat complet pentru că l-a ajutat enorm. Alexandru Arșinel nu a fost intubat, deși organismul i-a slăbit destul de mult în perioada celor trei săptămâni petrecute la Institutul Matei Balș din Capitală.

Alexandru Arșinel, noi informații despre virusul din China

„Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că avem coronavirus și eu, și soția mea.

ADVERTISEMENT

Prin sprijinul dat de Matei Balș am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo.

Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant. 

Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul medicilor, care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat, am depășit momentul critic. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”, a declarat Alexandru Arșinel în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Marele actor a mărturisit cum a trecut prin infecția cu noul tip de coronavirus și soția sa. Marilena a trecut mai repede prin boală și nu a fost nevoită să fie internată în spital.

ADVERTISEMENT

Soția lui Alexandru Arșinel s-a tratat acasă, după cum a mărturisit artistul în show-ul lui Cristi Brancu, starea ei de sănătate fiind una foarte bună.

Alexandru Arșinel, din nou pe scenă. În ce piesă va juca

Alexandru Arșinel a reușit să depășească momentul critic, la fel și partenera sa de viață. Fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase a revenit acum cu forțe proaspete și este gata să urce pe scena teatrului cu o piesă proprie.

ADVERTISEMENT

Actorul pregătește o premieră pentru spectacolul „Niște senzații…”, pe care îl regizează la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și din a cărui distribuție face parte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!