Life

Alexandru Arșinel, diagnosticat pozitiv cu COVID-19: “Sunt în spital și eu, și soția”

19.04.2021 | 19:24
Alexandru Arsinel diagnosticat pozitiv cu COVID19 Sunt in spital si eu si sotia
ADVERTISEMENT

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19. FANATIK.RO a aflat că marele actor și partenera de viață s-au testat, în urmă cu câteva zile, și au primit rezultatul pozitiv, la doar două luni după ce s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2.

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București, Alexandru Arșinel (81 ani), și soția sa, Marilena, au ajuns pe mâinile medicilor și se află internați la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că marele actor a avut simptome specifice SAR-CoV-2 și a ales să se testeze imediat. Vaccinat cu Pfizer, Alexandru Arșinel ne-a mărturisit că diagnosticul l-a dărâmat. Veștile rele nu se opresc aici! Și rezultatul testului făcut de soția sa, Marinela Arșinel, a ieșit pozitiv.

Alexandru Arșinel și soția, testați pozitiv cu COVID-19

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul.  Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, ne-a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Actorul a crezut întotdeauna în existența virusului care a dat planeta peste cap și s-a vaccinat fără să stea pe gânduri. În ianuarie a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. Și soția sa, cu care este împreună din 1968, a fost vaccinata, iar Alexandru Arșinel speră ca forma bolii să fie una ușoară.

Alexandru Arșinel, probleme mari de sănătate în ultimii ani

În ultimii ani, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, și-a împărțit viața între teatru și spitale, iar unul dintre cele mai mari scandaluri în care a fost implicat a fost cauzat de operația de transplant de rinichi pe care a suferit-o.

ADVERTISEMENT

În 2013 , actorul a fost supus unui transplat de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan, și a fost implicat într-un scandal monstru, după ce s-a aflat că a făcut operația în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant.

Alexandru Arșinel are mai multe intervenții chirurgicale la coloană iar, în 2017, a fost operat la inimă, moment în care medicii i-au montat un stent.

ADVERTISEMENT

Și soția sa, Marinela, se află într-o stare de sănătate nu tocmai bună. În 2017 a căzut pe scări, la grădinița nepotului, și a fost operată pe creier. Urmările au fost însă teribile: soția lui Alexandru Arșinel a ajuns imobilizată în scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT