Life

Alexandru Arșinel, din nou la TV, după ce a învins Covid-19: “Puteam să fac… bâca”

La doar două luni după ce s-a vaccinat, Alexandru Arșinel (82 ani) și soția acestuia, Marilena, s-au infectat cu coronavirus. Au ajuns la spital și, după mai multe zile petrecute sub supraveghere medicală, au învins virusul.
13.09.2021 | 23:23
Alexandru Arsinel din nou la TV dupa ce a invins Covid19 Puteam sa fac baca
ADVERTISEMENT

Directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” a avut în trecut și alte probleme de sănătate. În 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, o altă încercare peste care a reușit să treacă.

Invitat în emisiunea “La Măruță”, acesta a vorbit despre toate problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat, dar și despre faptul că un rol important, în salvarea lui,  l-a avut faptul că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Alexandru Arșinel crede că dacă nu se vaccina murea.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a ținut, de asemenea, să sublinieze și faptul că nu cedat niciodată atunci când a întâmpinat cumpene în viața lui.

Alexandru Arșinel, din nou la TV, după ce a învins Covid-19

Luni, în platoul emisinii moderată de Cătălin Măruță, actorul și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri despre lupta cu coronavirusul și nu numai.

ADVERTISEMENT

“Toată viața mea am avut întâlniri rele și transplantul de rinichi, și la coloană, dar n-am cedat niciodată. Le-am trecut cu ușurință” , a povestit Alexandru Arșinel.

Mai mult, acesta a ținut să sublineze și faptul că dacă nu se vaccina de Covid-19, astăzi nu mai era printre noi.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu aveam vaccinul, puteam să fac bâca”,  a spus Arșinel în cadrul emisiunii, precizând că trebuie să meargă la medic pentru mai multe investigații pulmonare.

Soția actorului s-a luptat și ea cu virusul SARS-CoV-2, însă a avut o formă mai ușoară, după cum a mărturisit actorul.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel, operat de șapte ori pe coloană

De-a lungul timpului, actorul Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

După ce, în 2013, a suferit un transplant de rinichi, o încercare nu tocmai ușoară, în 2016 acesta a ajuns din nou pe mâna medicilor, cu dureri insuportabile de spate, fiind diagnosticat cu hernie de disc.

Actorul a fost operat a cincea oară la coloană. După doar o săptămână de la operație, durerile au început să dispară, spunea Alexandru Arșinel.

 

ADVERTISEMENT