Life

Alexandru Arșinel este de nerecunoscut. Actorul abia se mai ține pe picioare

06.01.2021 | 10:09
Alexandru Arsinel este de nerecunoscut Actorul abia se mai tine pe picioare
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a ajuns de nerecunoscut de când s-a retras din funcția de director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase după 19 ani de activitate, dar și după pierderea colegei sale de scenă, Stela Popescu. 

Celebrul actor român a apărut recent la o petrecere organizată de Teatrul de Revistă, acolo unde gândul i-a zburat tot la regretata sa colegă alături de care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri. Vedeta s-a distrat alături de mari actori, însă ulterior a dat semne de oboseală.

ADVERTISEMENT

Protagonistul principal din reclamele unei lanț farmaceutic este bolnav, dar nu renunță la scenă, dovadă fiind chiar ultima filmare în care apare. Alexandru Arșinel încercat să ducă reprezentația de Crăciun stând în picioare, însă nu a putut până la capăt.

Alexandru Arșinel, apariție pe scenă. Cum a fost surprins celebrul actor

Maestrul s-a așezat și a cântat de pe scaun, semn că bătrânețea își spune cuvântul tot mai mult. Actorul nu mai este la fel de sprinten ca odinioară, motiv pentru care oboseala intervine mult mai repede. De altfel, artistul a părut trist, mai ales că este al patrulea an în care apare fără marea actriță a teatrului.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a rămas fidel publicului său chiar și după moartea Stelei Popescu, care a decedat în anul 2017, cu numai o lună înainte de Nașterea Domnului Isus Hristos. Vedeta a rămas nelipsită de la programul organizat de instituția pe care a condus-o aproape 2 decenii.

Marele actor a mărturisit că îi este foarte dor de Stela Popescu, actrița care i-a fost aproape pe scenă de-a lungul carierei sale. Artistul n-a înlocuit-o pe regretata vedetă, chiar dacă în ultimii 3 ani a jucat alături de o tânără talentată.

ADVERTISEMENT
Alexandru Arșinel cântă de pe scaun la Teatrul de Revistă
Alexandru Arșinel a cântat de pe scaun la petrecerea organizată de Teatrul de Revistă. Sursa foto: captură video Facebook

„Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor.

Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună puteam să dăm aproape totul. Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela.

ADVERTISEMENT

Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion, care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu”, spunea Alexandru Arșinel acum ceva timp, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT