Life

Alexandru Arșinel a fost înmormântat la Cimitirul Bellu. Copiii și soția actorului, distruși de durere, și-au luat, pentru ultima oară, rămas bun

Alexandru Arșinel a fost înmormântat duminică, 2 octombrie, la Cimitirul Bellu din Capitală. Familia și toți cei dragi au venit să-și ia rămas bun.
02.10.2022 | 12:49
Alexandru Arsinel a fost inmormantat la Cimitirul Bellu Copiii si sotia actorului distrusi de durere siau luat pentru ultima oara ramas bun
Alexandru Arșinel, condus duminică pe ultimul drum. Actorul a murit la varsta de 83 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT
02-10-2022
10:44

Alexandru Arșinel a fost înmormântat

Alexandru Arșinel a fost înmormânt duminică, la cimitirul Bellu din București.

Oamenii veniți în număr foarte mare l-au aplaudat pe regeretatul actor pentru ultima oră.

02-10-2022
09:54

Cum a fost surprinsă soția lui Alexandru Arșinel la mormântul actorului

Alexandru Arșinel a fost adus la Cimitirul Bellu, unde va fi îngropat. Familia și toți cei dragi au venit să-și ia rămas bun de la el, inclusiv soția lui, Marilena.

Cancan.ro a suprins imagini cu soția artistului copleșită de durere. Măcinată de suferință, Marilena nici lacrimi nu mai poate vărsa și privește în gol.

Bogdan Arșinel, unul dintre fii actorului, se află lângă mama lui, cu ochii înlăcrimați. Sute de oameni s-au strâns la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum la finalul acestui weekend. Marele actor va fi îngropat la Cimitirul Bellu din București, aici el unde și-a pregătit locul de veci, încă din anul 2014.

Alexandru Arșinel, înmormântat duminică. Ce dorință i-a respectat familia

La ora 12:00 va fi înmormântat celebrul artist, așa cum a declarat în exclusivitate pentru FANATIK unul dintre fiii lui, Bogdan Arșinel. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului se află până atunci la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”.

ADVERTISEMENT

”Tata va ajunge astăzi (n.r.: 30 septembrie 2022) la ora 14 la teatru, la Tănase. Va sta până mâine la prânz.

Mâine va fi depus la Capela Bellu, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu”, a spus în exclusivitate pentru FANATIK, unul dintre fiii actorului, Bogdan Arșinel.

ADVERTISEMENT

Bogdan Arșinel a dezvăluit și ce dorință i se va respecta tatălui său post-mortem. Alexandru Arșinel va fi înmormântat în costumul cu pălăria și butonii favoriți.

Alexandru Arșinel nu va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor. Care este motivul

De altfel, monstrul sacru al teatrului, așa cum i se mai spunea, nu va fi îngropat pe Aleea Artiștilor, din Cimitirul Bellu, așa cum mulți se așteptau. Trupul lui va fi depus acolo unde el și-a cumpărat locul de veci, pe aleea principală de lângă capela cimitirului, în apropiere de Aleea Scriitorilor.

ADVERTISEMENT

Pe monumentul funerar i s-a gravat numele lui Alexandru Arșinel, dar și al soției lui, Marilena, căci asta a fost o altă ultimă dorință a actorului înainte de a pleca din această lume.

Marilena Arșinel, imobilizată într-un scaun cu rotile, a fost surprinsă vineri deplasându-se, cu ajutorul unuia dintre fii, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, pentru a-și lua rămas-bun de la cel care i-a fost soț. Îmbrăcată toată în doliu, femeia avea chipul extrem de trist.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. În ultimele luni, starea lui de sănătate devenise tot mai instabilă, iar înainte de deces, 2 săptămâni și le-a petrecut la Spitalul Universitar din București. Tot aici a ajuns și la secția de Terapie Intensivă, unde și-a dat și ultima suflare.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai mari actori români. Ani buni s-a remarcat publicului prin cuplul pe care l-a format pe scenă cu Stela Popescu, care a murit în anul 2017.

ADVERTISEMENT