Life

Alexandru Arșinel, în stare critică, la spital! Actorul are nevoie de tratament de urgență

Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital. Actorul a fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc.
04.05.2022 | 16:36
Alexandru Arsinel in stare critica la spital Actorul are nevoie de tratament de urgenta
Alexandru Arșinel, în stare critică, la spital! Ce se întâmplă cu actorul? Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital. Conform informațiilor aflate în exclusivitate de FANATIK, starea lui de sănătate este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat în clinica privată.

Alexandru Arșinel a ajuns la spital, în stare gravă

Actorul Alexandru Arșinel pare să o ducă din ce în ce mai rău cu sănătatea, problemele lui cardiace dându-i mari bătăi de cap. De altfel, acum câteva zile, Alexandru Arșinel simțindu-se rău, din nou, a decis să apeleze la ajutor de specialitate și a fost dus la o clinică privată.

ADVERTISEMENT

Medicii de acolo, după ce l-au consultat cu atenție, au luat decizia să îl interneze, măcar pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare. Conform informațiilor obținute de FANATIK, Alexandru Arșinel ar putea să fie în situația să mai suporte o intervenție cardiacă.

Mai exact, în cazul în care tratamentul pe care îl primește actorul acum nu va avea rezultatele scontate, Alexandru Arșinel, pentru a fi în afara oricărui pericol, ar putea suporta o nouă intervenție de montare a unui nou stent.

ADVERTISEMENT

Internarea lui Alexandru Arșinel vine după ce, de câteva săptămâni bune deja, fiul său angajase o asistentă medicală care să îl supravegheze, în permanență, pe actor, chiar acasă la el. Din păcate însă, în ciuda supravegherii de specialitate, starea lui nu s-a îmbunătățit și familia a luat decizia să îl ducă, de urgență, la clinica privată la care a mai suportat și în trecut câteva intervenții cardiace.

Alexandru Arșinel, epuizat după ce s-a întors de la Botoșani

Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit în ultimele săptămâni, după ce actorul a depus un efort mai mare decât ar fi fost indicat în momentul în care a dat curs unei invitații de a merge la un eveniment la Botoșani. Acolo, ne recunoștea, în exclusivitate actorul, respirația lui era îngreunată, iar inima îi dădea bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Alexandru Arșinel. De altfel, mai preciza el, în ultimele luni a tot fost pe la spitale pentru a consulta medici. ”Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, ne mai spunea Arșinel.

Întors la București, Alexandru Arșinel nu a mai dat curs invitațiilor de a părăsi casa și, pentru o perioadă, sub supravegherea asistentei medicale și a lui Bogdan, fiul său, a încercat să se odihnească și să se recupereze.

ADVERTISEMENT

De altfel, la sugestia fiului său, actorul a luat decizia să își închidă, temporar, telefonul, comunicarea cu Alexandru Arșinel fiind făcută, exclusiv, prin intermediul lui Bogdan. În acest fel, pare-se, se dorește ca actorul să fie supus cât mai puțin la factori de stres, mai ales că situația lui este suficient de delicată.

Alexandru Arșinel voia să își organizeze retragerea din lumea scenei

Alexandru Arșinel a dezvăluit cu puțin timp în urmă, în exclusivitate pentru FANATIK, că își dorește să se retragă din lumea teatrului. Doar că, ne preciza el, mai avea o ultimă dorință legată de scenă. Un spectacol de retragere la care să ia parte câțiva apropiați de-ai lui.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. (…)

Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, ne dezvăluia Alexandru Arșinel acum trei săptămâni.

Alexandru Arșinel, operat pe inimă

Alexandru Arșinel are 82 de ani și nenumărate probleme de sănătate. Anul trecut, actorul a fost supus unor intervenții cardiace complexe, fiindu-i implantat un stimulator și un stent. ”Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun”, ne spunea Alexandru Arșinel, recunoscând că se simte mai slăbit ca niciodată.

Din păcate, pe lângă problemele cardiace, Alexandru Arșinel are și un trecut medical dificil. Mai exact, actorul a fost supus unui transplant renal acum 12 ani, iar anul trecut s-a îmbolnăvit și de COVID-19.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant