Life

Alexandru Arșinel își închiriază vila de pe litoral. Cât te-ar costa o noapte de cazare

18.05.2021 | 15:18
Alexandru Arsinel isi inchiriaza vila de pe litoral Cat tear costa o noapte de cazare
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel își închiriază vila de pe litoral, o proprietate care îi aduce câteva venituri suplimentare. Cât te-ar costa o noapte de cazare la vila îndrăgitului actor? 

Marele actor închiriază vila exclusiv pentru grupuri, iar suma nu este deloc una mare, comparativ cu prețurile ridicate din sezonul estival.

ADVERTISEMENT

Vila se închiriază doar integral și prețul diferă în extrasezon, însă nu cu mult. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să petreci o noapte în proprietatea de la mare a lui Arșinel.

Alexandru Arșinel își închiriază vila de pe litoral. Cât te-ar costa o noapte de cazare

În 2011, Alexandru Arșinel și-a ridicat o vilă pe litoral, în stațiunea 2 mai. Din cauza faptului că el și soția nu vin prea des la mare, actorul a decis să ofere proprietatea spre închiriere.

ADVERTISEMENT

Astfel, vila se închiriază integral, iar o noapte de cazare pentru un grup este de 1.200 – 1.300 de lei în plin sezon estival. În extrasezon, prețul pe o noapte ajunge la 1.000 de lei, potrivit cancan.ro.

Vila are o suprafață de 160 mp, trei dormitoare, o zonă de relaxare și o grădină. Turiștii dispun de o bucătărie complet utilată și de o zonă de luat masa.

ADVERTISEMENT

Printre altele, vila dispune și de aer condiționat, TV prin cabrlu, internet WiFi și parcare privată gratuită, așa că prețul este unul potrivit pentru un grup de persoane, mai ales comparativ cu prețurile ridicate din alte stațiuni.

„Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utilală, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ.

Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, se arată în descrierea proprietății, postată pe platforma de rezervări Booking.

Alexandru Arșinel s-a vindecat de coronavirus

Alexandru Arșinel și soția lui au fost infectați cu coronavirus, deși s-au vaccinat în urmă cu câteva luni. Serul Pfizer a dat roade, pentru că niciunul dintre ei nu a avut o formă gravă a bolii, în ciuda istoricului medical.

Marele actor susține că vaccinarea a fost de mare ajutor pentru el și partenera lui de viață. Au trecut printr-o formă ușoară a bolii și nu au existat complicații.

„Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă.

Cu ajutorul medicilor, care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat, am depășit momentul critic. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”, a declarat Arșinel în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Tags: