Life

Alexandru Arșinel, mărturie dureroasă despre moartea Stelei Popescu: ”Este un mister cum a murit”

03.05.2021 | 16:00
Alexandru Arsinel marturie dureroasa despre moartea Stelei Popescu Este un mister cum a murit
Alexandru Arșinel, mărturie dureroasă despre moartea Stelei Popescu: ”Este un mister cum a murit”. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel face o mărturie dureroasă despre moartea Stelei Popescu, la aproape patru ani de când marea actriță s-a stins din viață. Artistul susține că pierderea vedetei este un mare mister pentru el și în clipa de față. 

Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București a dezvăluit că a vorbit cu regretata actriță cu numai o zi înainte ca aceasta să fie găsită moartă pe podeaua propriei case. Actorul nu poate înțelege nici acum ce s-a întâmplat cu Stela Popescu în noiembrie 2017.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Alexandru Arșinel susține că nu-i face deloc bine să vorbească despre fosta sa parteneră de scenă. Artistul este sensibil și acum când vine vorba de regretata actriță, precizând că a avut un șoc imens când a găsit-o pe Stela Popescu pe podea.

Alexandru Arșinel, destăinuiri dureroase despre moartea actriței Stela Popescu

„Nu-mi face bine când sunt întrebat cum este fără Stela Popescu. Cum să fie? Stela era un om deosebit de vertical. Ea dacă ar fi vrut să obțină ceva din punct de vedere afectiv de la mine, mi-o spunea de la obraz.

ADVERTISEMENT

Când a murit, în dimineața aceea am sunat-o. Cu o dimineață mai devreme am sunat-o și i-am spus să ne vedem, pentru că la sfârșitul săptămânii eram programați cu un spectacol la Chișinău. 

Ea mi-a zis: «Lasă-mă până mâine să ne vedem, pentru că am treabă astăzi». A doua zi m-a sunat Adrian Ursu și m-a întrebat dacă știu ceva de Stela și deja încremenisem. Mi-a zis că a murit.

ADVERTISEMENT

Ceva cumplit a fost. M-am suit în mașină imediat și am ajuns acasă la ea și am găsit-o pe podea, nu știu…”, a mărturisit Alexandru Arșinel într-un interviu de la Antena Stars, notează spynews.ro.

Marele actor român a ținut să mai adauge că moartea regretatei artiste este un mare mister pentru el. Alexandru Arșinel are numai cuvinte frumoase la adresa Stelei Popescu, alături de care a jucat pe scena teatrului foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine este un mister cum a murit. S-a lovit la cap, s-a împiedicat, s-a… nu știu. Ea nu arăta niciodată, ea nu plângea niciodată. Ea era de te mobiliza, extraordinară. Extraordinară era”, a completat artistul, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT