Life

Alexandru Arșinel, probleme acute de sănătate! Actorul nu a mai ieșit din casă de peste două săptămâni

Alexandru Arșinel pare să aibă probleme serioase de sănătate, actorul fiind în situația de a sta, de mai bine de două săptămâni, doar în casă, sub atentă supraveghere.
28.03.2022 | 16:53
Alexandru Arsinel probleme acute de sanatate Actorul nu a mai iesit din casa de peste doua saptamani
Alexandru Arșinel are probleme serioase de sănătate, iar de peste două săptămâni nu a mai putut să iasă din casă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unor informații de ultimă oră cu privire la starea de sănătate a marelui actor Alexandru Arșinel. Din păcate, informațiile despre el nu sunt tocmai bune, problemele sale fiind unele care s-au acutizat în ultima perioadă.

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel! Actorul are probleme serioase de sănătate

Alexandru Arșinel se chinuiește de luni bune deja cu problemele de sănătate care nu îi mai dau pace. Ajuns chiar și la Urgențe, Alexandru Arșinel dezvăluia, cu câteva săptămâni în urmă, pentru FANATIK, că nu se simte deloc bine.

ADVERTISEMENT

”Mă simt prost! Nu știu ce tratamente exact iau, ce fac, dar ca stare fizică mă simt prost! Nu sunt doctor, nu realizez dacă mă simt mai bine sau nu, conform consultațiilor. Dar știu că atunci când mă scol, mă clatin.

Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun (…) S-a întâmplat, pentru prima oară în viața mea, spre bucuria unora (se referă la controversele care au apărut în ultimele luni, n.red.), să nu ajung la un spectacol. Niciodată nu am ratat un spectacol! E prima oară!”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă, la acea vreme, fiul actorului ne mărturisea că îl va ține sub supraveghere doar câteva zile, lucrurile s-au complicat pentru Arșinel. Mai exact, pare-se, starea de sănătate a lui s-ar fi înrăutățit serios, actorul fiind acum sub strictă supraveghere în fiecare moment al zilei.

Alexandru Arșinel, supravegheat de copiii săi

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Alexandru Arșinel se simte din ce în ce mai slăbit, fără o explicație medicală, analizele făcute până acum nefiind de natură să explice ce se petrece cu el.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, acum, el este supravegheat de copiii săi și ajutat în fiecare moment de aceștia. De altfel, din informațiile noastre, sunt deja mai mult de două săptămâni de când Alexandru Arșinel nu a mai ieșit din casă, el petrecându-și mai tot timpul în pat.

Alexandru Arșinel se simte din ce în ce mai slăbit, iar medicii care l-au consultat par să fie îngrijorați, recomandându-i cât mai multă odihnă și atenție la tratamentele care i-au fost recomandate. Mai mult, pare-se, acum nici nu se mai poate ridica din pat fără ajutor, durerile musculare și de picioare despre care vorbea actorul fiind din ce în ce mai mari, iar efortul făcut pentru a merge doar câțiva metri îl lasă fără suflare.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta este și motivul pentru care medicii sunt îngrijorați, recuperarea lui Alexandru Arșinel fiind mai dificilă decât se așteptau după ce actorul a trecut și printr-o serie de intervenții chirurgicale cardiace.

”Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine”, ne spunea actorul cu ceva timp în urmă.

FANATIK a încercat, în repetate rânduri, să îl contacteze pe Alexandru Arșinel, dar actorul nu a răspuns la telefon.

Alexandru Arșinel, istoric medical stufos

Alexandru Arșinel are un istoric medical cât se poate de complicat, actorul fiind, în ultimii ani, internat în repetate rânduri. La sfârșitul anului trecut, el a suferit două intervenții medicale complicate, pe cord, fiind subiectul implantării unui stimulator cardiac și al unui stent.

Tot anul trecut, Alexandru Arșinel a fost diagnosticat cu COVID-19, actorul fiind catalogat în grupa de risc maxim în fața efectelor bolii care a făcut ravagii în România și în lume. Mai mult, în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel a suportat o intervenție de transplantare a unui rinichi.

De asemenea, în urmă cu o lună, Alexandru Arșinel a chemat salvarea, el fiind dus la Spitalul Universitar din Capitală. ”A fost o slăbiciune, iar tata așa s-a obișnuit, în momentul în care simte ceva, cheamă Salvarea și cere să fie dus la spital pentru investigații. Și foarte bine face, nu mai este chiar tânăr”, ne spunea, pe atunci, fiul actorului, Bogdan Arșinel, cel care acum îl îngrijește în fiecare moment al zilei.

ADVERTISEMENT