Life

Alexandru Arșinel, rugă către Dumnezeu. Ce ultimă dorință are cunoscutul actor

Alexandru Arșinel a dezvăluit care este dorința pe care o are în momentul de față către Dumnezeu. Renumitul actor a vorbit extrem de sincer despre acest subiect sensibil.
14.02.2022 | 11:00
Alexandru Arsinel ruga catre Dumnezeu Ce ultima dorinta are cunoscutul actor
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel are o rugă către Dumnezeu. Ultima dorință a cunoscutului actor are legătură cu soția sa, Marilena, cu care s-a căsătorit în anul 1968. Cei doi au împreună băieți, Bogdan și Cristian.

Actorul s-a bucurat din plin de viața primită în dar de la cel de Sus, însă a mărturisit că mai are o singură rugăciune, care până acum nu i s-a îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Alexandru Arșinel își dorește ca partenera sa de viață să se simtă mai bine după ce a suferit un accident major în urmă cu ani buni.

Alexandru Arșinel, rugăciune către cel de Sus. Actorul a dezvăluit despre ce este vorba

„Încercați să faceți un exercițiu de imaginație. Mâine vine Dumnezeu și zice: Nelu, contractul pe care noi l-am semnat în 1939. Ce i-ați spune?”, l-a întrebat Dan Negru în emisiunea „Legendele”.

ADVERTISEMENT

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea.

Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: Doamne, ajută-mă.

ADVERTISEMENT

Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă puțin mai bine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel în interviul de pe Youtube.

Ce probleme de sănătate are soția lui Alexandru Arșinel

Marilena, soția actorului, a suferit o cădere după ce i s-a prins tocul într-o suprafață. Din păcate, s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, lovindu-se serios la cap.

ADVERTISEMENT

De atunci problemele femeii nu s-au mai terminat, în ciuda faptului că medicii i-au operat de urgență hematomul.

Chiar și așa suferința soției lui Alexandru Arșinel este una foarte mare. Nu mai poate să meargă deloc și vorbirea nu mai este la fel ca înainte. În plus, folosește numai o mână.

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT