Life

Alexandru Arșinel și-a pregătit singur locul de veci, cu ani în urmă: „Să nu aibă grijă copiii”

Alexandru Arșinel și-a pregătit singur locul de veci, cu ani în urmă. Ce loc a ales pentru odihna veșnică, pentru a nu le mai provoca alte griji copiilor săi.
30.09.2022 | 08:46
Alexandru Arsinel sia pregatit singur locul de veci cu ani in urma Sa nu aiba grija copiii
Alexandru Arșinel și-a pregătit singur locul de veci, cu ani în urmă. foto: Colaj Fanatik / Facebook și Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel era pregătit pentru moartea sa de ani buni, deoarece actorul și-a ales singur locul de veci, de acum șapte ani. Iată ce mărturisea atunci despre locul unde va fi înmormântat!

Alexandru Arșinel și-a pregătit singur locul de veci, cu ani în urmă

Alexandru Arșinel nu a vrut ca fiii lui să se mai preocupe și de acest aspect după moartea sa, așa că s-a pregătit temeinic, de acum șapte ani, pentru momentul în care se va stinge din viață.

ADVERTISEMENT

Actorul și-a pregătit propriul mormânt încă din timpul vieții, pentru ca fiii lui să stea fără grijă după moartea sa, totul pentru că este un om foarte gospodar, spunea marele actor.

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, după propria sa dorință, alături de alte mari nume din domeniul artistic.

ADVERTISEMENT

De altfel, actorul povestea în urmă cu ceva timp cum a decurs întâlnirea sa cu locul de veci, alături de niște colegi de breaslă.

“Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate, în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Eram la Noaptea Muzeelor și Bellu e considerat muzeu. Și am primit de la Primărie un telefon să merg cu câțiva colegi, după spectacol, să aprindem câteva lumânări la mormintele marilor actori, că ne așteptau cei de la Bellu.

Mormântul de la Bellu al lui Arșinel
Mormântul de la Bellu al lui Arșinel. Foto: Fanatik

Ne-am dus, ne-au primit imediat, am aprins lumânări. Și eram cu niște colegi de la Teatrul Tănase: ‘Hai să vă arăt un mormânt de-al unui coleg de-al nostru’. Și mergeam așa și am ajuns la vreo 10 metri de locul unde este mormântul meu”, a povestit actorul înainte de moarte pentru evelinepauna.ro.

ADVERTISEMENT

De când are pregătit actorul mormântul. Ce l-a făcut să se ocupe singur de propriul cavou

Actorul care a murit la Spitalul Universitar după îndelungi suferințe din cauza problemelor de sănătate a ales unde vrea să fie înmormântat încă din anul 2014, după ce s-a confruntat cu mari probleme de sănătate fiind supus unui transplant de rinichi.

ADVERTISEMENT

Atunci, actorul a decis să își cumpere un loc de veci la Cimitirul Bellu, acolo unde va fi înmormântată și soția lui, Marilena Arșinel, când se va stinge din viață.

Mormânt Alexandru Arșinel
Mormânt Alexandru Arșinel. Foto: Fanatik

Mormântul lui Alexandru Arșinel nu este pe celebra alee artiștilor, dar este situat în apropierea capelei centrale de la Bellu.