News

Alexandru Bălan ”Colo”, prima reacţie după ce a instigat la violarea minorelor. Ce a spus acum celebrul vlogger. Video

02.06.2020 | 08:16
Alexandru Balan Colo prima reactie dupa ce a instigat la violarea minorelor Ce a spus acum celebrul vlogger Video
Vloggerul Alexandru Bălan ”Colo” a oferit prima reacţie după ce a instigat la violarea minorilor într-un video live postat pe canalul său. Sursă foto: Youtube Alexandru Bălan
ADVERTISEMENT

Vloggerul Alexandru Bălan ”Colo” a oferit prima reacţie după ce a instigat la violarea minorelor într-un video live postat pe canalul său.

Alexandru Bălan ”Colo”, prima reacţie după ce a instigat la violarea minorelor

Alexandru Bălan ”Colo” a primit foarte multe reacții negative după acel live și acum a decis să-și ceară scuze oficial printr-un video postat pe contul său de Youtube pentru că a instigat la violarea minorelor.

ADVERTISEMENT

”Dacă stau să mă gândesc acum de unde a pornit toată chestia asta îmi dau seama că a fost o glumă extraordinar de proastă. Recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău”, a declarat vloggerul.

”Colo” a explicat că acel video a fost extras dintr-un live de divertisment pe care l-a făcut acum câțiva ani și și-a cerut scuze că acel clip a deranjat, mai ales că nu reprezintă valorile sale morale și nici felul său de a gândi.

ADVERTISEMENT

”Nu știam că mă adresez unui public atât de fraged”

”Respect toate femeile, pentru că eu am fost crescut de mama mea și ea mi-a oferit cea mai bună educație. De asemenea, Alexandra este iubita mea și niciodată nu am ridicat mâna la ea și nu sunt de acord cu violența asta la femei”, a mai spus Alexandru Bălan.

”Clipul este făcut acum multă vreme și atunci nu aveam cea mai bună gândire, nu aveam acest număr de abonați, nu știam că mă adresez unui public atât de fraged. Eram în goana după like-uri, după vizualizări, îmi doream să se uite foarte mulți oameni la mine”, a afirmat vloggerul.

ADVERTISEMENT

În apărarea sa, ”Colo” a postat mai multe filmulețe din live-urile sale în care îi învață pe cei care îl urmăresc să nu bea, să nu femeze și să nu se drogheze. De asemenea, într-un alt video el își mărturisește dragostea pentru iubita sa.

Alexandru Bălan, cunoscut publicului larg drept ”Colo”, le-a povestit prietenilor săi experiența trăită alături de o tânără care nu împlinise vârsta de 18 ani, după care a vorbit fără menajamente despre modul în care arată elevele din ziua de azi și nu s-a sfiit să instige la viol și acte de violență.

ADVERTISEMENT

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept în cazul videoclipului postat de vloggerul Alexandru Bălan ”Colo”.

ADVERTISEMENT
Tags: