Fotbal intern

Alexandru Băluţă, decepţionat că ratează dubla cu Muntenegru şi Serbia! “Am jucat foarte bine”

05.09.2018 | 16:44
Alexandru Baluta deceptionat ca rateaza dubla cu Muntenegru si Serbia Am jucat foarte bine

Alexandru Băluţă este decepţionat după ce a aflat că va rata dubla cu Muntenegru şi Serbia. Fotbalistul de la Slavia Praga s-a aflat pe lista preliminară a lui Cosmin Contra, însă selecţionerul naţionalei României a renunţat la mijlocaşul ofensiv de 24 de ani.

Jucătorul transferat de Slavia Praga în această vară de la U Craiova a declarat că este dezamăgit că va rata cele două meciuri, dar a susţinut că acest lucru îl va motiva pe viitor. Alexandru Băluţă a mai precizat că simţea că este pe o pantă ascendentă, mai ales după prestaţia din meciul cu Finlanda.

Alexandru Băluţă este decepţionat că ratează dubla cu Muntenegru şi Serbia

“E normal să fiu dezamăgit pentru că am jucat în toate meciurile, am făcut-o foarte bine. Am jucat foarte bine și împotriva Finlandei, eram pe o pantă ascedentă. Dar acest lucru nu face decât să mă motiveze. Sunt sigur că la următoarea convocare o să fiu acolo”, a declarat Alexandru Băluţă, decpţionat că va rata dubla cu Muntenegru şi Serbia.

Alexandru Băluţă a analizat cele două adversare ale României şi a declarat că tricolorii vor avea meciuri grele în debutul în Liga Naţiunilor. În plus, fotbalistul de 24 de ani a susţinut că selecţionata antrenată de Cosmin Contra va fi dezavantajată că va juca fără spectatori partida cu Muntenegru. “O să fie două meciuri grele pentru că sunt două echipe masive, două echipe care au multe în comun. Sunt mulți jucători mari, de forță, jucători care evoluează la echipe importante din Europa. Avem un dezavantaj și că jucăm meciul de acasă fără spectatori”, a mai precizat jucătorul Slaviei Praga.

Victor Piţurcă laudă naţionala pregătită de Cosmin Contra

Victor Piţurcă a laudat naţională condusă de Cosmin Contra şi a susţinut că este pe un drum ascendent datorită fostului antrenor al lui Dinamo. “Naționala se află pe un drum ascendent, este meritul lui Contra. Cu Muntenegru avem prima șansă, cu Jovetic sau fără. Cu Serbia jucăm în deplasare, va fi altceva. Eu cred că avem șanse mari să obținem rezultate foarte bune. Cred că Mitriță va contribui în aceste două meciuri, dacă va fi băgat, Stanciu, Budescu.

L-am văzut pe Budescu în Arabia, au câștigat cu noroc și el n-a rupt gura târgului la acest prim joc. În atac putem să-l avem pe Țucudean, dar nu-l văd într-o formă prea bună, Keșeru este un marcator pur sânge. Amândoi pot marca. A fost o surpriză pentru mulți convocarea lui Drăguș, dar pentru mine nu a fost, că-l știam. Nu știu dacă va intra în teren și cred că nu va fi ok pentru el dacă nu va fi folosit măcar câteva minute. După mine, la tineret ar fi fost mult mai util. Pe dreapta, Manea mi se pare mai potrivit pentru a se bate cu adversarii pe faza de apărare”, a anunţat Victor Piţurcă.

Alexandru Băluţă la antrenamentul naţionalei. Jucătorul va ratat dubla cu Muntenegru şi Serbia
Alexandru Băluţă, decepţionat că ratează dubla cu Muntenegru şi Serbia