Alexandru Băluță, după meciul campionatului: „N-am știut că a început repriza a doua”

Eduard Nicolae Popa   
în Universitatea Craiova
29/04/2018, 08:14
Alexandru Băluță, după meciul campionatului: „N-am știut că a început repriza a doua”
Alexandru Băluță a înscris o dublă cu Viitorul

Alexandru Băluţă a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida CS U Craiova – Viitorul, terminată cu scorul de 3-3. Decarul Craiovei a explicat într-un ton amuzant a doua repriză a partidei, care le-a permis celor de la Viitorul să intre în meci:

“Ne aşteptam la o partidă grea pentru că Viitorul joacă un fotbal frumos, au jucat deschis în această seară. Eu nu sunt mulţumit de rezultat. Trebuia să câştigăm cu orice preţ acest meci. Am avut mai multe ocazii decât ei în repriza a doua. Cred că noi n-am ştiut că a început repriza a doua, am făcut prea multe greşeli. Până la urmă trebuie să ne mulţumim şi cu acest punct. A fost un spectacol frumos” , a spus Alexandru Băluță, la sfârșitul partidei.

Alexandru Băluță, prestație bună în Craiova-Viitorul

Alexandru Băluță a avut o prestație excelentă în derby-ul pentru locul 3 al Ligii 1. Mijlocașul ofensiv susține că a reușit să treacă peste perioada dificilă din acest sezon și că a fost felicitat chiar și de selecționerul Contra:  „M-a felicitat şi Cosmin Contra, m-a felicitat şi Gheorghe Hagi. Am încredere în colegii mei. Sunt sigur că locul 3 va fi al nostru. Eu zic că am trecut peste pasa proastă, eu zic că sunt pe drumul cel bun”, a spus Alex Băluţă, pentru un post de televiziune.

CS U Craiova a terminat la egalitate cu Viitorul Constanţa, 3-3 (2-1), sâmbătă seara, pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie, în etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii 1. Alexandru Băluță a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe gazon, reușind o dublă pentru Craiova. Au fost primele goluri marcat de Băluță în acest play-off, reușite grație cărora a ajuns la cota 10 în actualul sezon de Liga 1.

Închide ×