Fotbal intern

Băluţă răspunde ofertei de la FCSB: “Mi-au scris mulţi suporteri”

Alexandru Băluţă va rămâne la CSU Craiova şi în retur, în ciuda ofertelor de la FCSB. Ce au spus oltenii, locul 3 în Liga 1, la vizita medicală
05.01.2018 | 13:13
Baluta raspunde ofertei de la FCSB Miau scris multi suporteri
ADVERTISEMENT

“Gândul meu este doar la Craiova! N-am avut deloc vacanţă anul trecut, dar acum sunt mult mai relaxat, mi-am încărcat bateriile şi sunt pregătit să continui campionatul. Tot se aude că plec, că nu plec, dar eu sunt la Universitatea Craiova şi asta este tot ce contează. Rămân aici şi dacă va veni vreo ofertă din străinătate voi merge acolo. Am învăţat foarte multe de la mister Mangia şi îi mulţumesc. Eu trebuie să continui la fel, să înscriu goluri, să îmi ajut echipa. Îmi doresc să terminăm pe locul 1, avem puterea de a o face pe terenul de joc. În ultimul meci am arătat ceea ce ne doream cu adevărat şi am lăsat o impresie frumoasă în faţa suporterilor. Avem un lot bun, legat, toţi cei care au jucat au demonstrat că merită să îmbrace tricoul Ştiinţei. Sunt fericit lângă colegii pe care îi am. Mi-au scris mulţi suporteri în această vacanţă, fiindcă ştiu că voi rămâne aici şi nu trebuia să intru în detalii”, a spus Alexandru Băluţă.

“Avem gânduri foarte mari, sperăm să fim fericiţi la sfârşitul anului şi să tratăm fiecare meci serios, ca pe o finală. Avem un lot foarte bun şi cei care vor intra cu siguranţă vor da totul pe teren pentru Ştiinţa. Şi juniorii de lângă noi sunt foarte buni şi dacă vor intra cu siguranţă nu se va vedea o diferenţă între ei şi noi, cei mari. Ne vom face treaba foarte bine şi sunt sigur că vom ajunge şi mai sus. Important este să fim sănătoşi şi vom face treabă bună în Antalya. Avem condiţii bune acolo şi vom trage tare în acest stagiu de pregătire centralizat. Nu ne gândim încă la Dinamo, ci la antrenamente şi la meciuri amicale”, a spus Alexandru Mateiu.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să vedem ce am greşit în prima parte, iar în a doua să ne pregătim foarte bune şi cu siguranţă ne vom bate la titlu. Noi ne gândim la meciurile care urmează, la cel cu Dinamo fiindcă e primul oficial din acest an. Nu cred că avem nevoie de întăriri, suntem o echipă foarte bună, competitivă. Ce ne cere mister, aia facem, trebuie să mai lucrăm puţin la atitudine. N-aş aduce niciun jucător din Liga I, suntem un grup unit şi avem rezultate pe teren. Am fost plecat la părinţi, apoi în Dubai, dar acum mă gândesc la campionat. Vreau să ajung cât mai sus cu Craiova şi să câştig un trofeu”, a spus Alexandru Mitriţă.

Îmi doresc să fiu sănătos în acest an, să ne pregătim bine în Antalya şi să facem un an cel puţin la fel de bun ca în 2017. Cei care suntem aici facem o echipă foarte bună şi ne batem sus. Suntem fericiţi că s-a făcut acest stadion şi toţi suporterii sunt alături de noi. Vreau să obţinem cele trei puncte cu Dinamo şi să urcăm cât mai sus în clasament. Dacă jucăm cu Dinamo acasă în play-off, va fi stadionul plin şi o atmosferă fantastică. Deocamdată trebuie să ne pregătim foarte bine în Antalya şi să revenim cu forţe proaspete în ţară, Echipa naţională reprezintă un obiectiv pentru mine”, a spus Nicuşor Bancu.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să fim sănătoşi, să facem un cantonament bun în Antalya şi să câştigăm un trofeu în acest an. Până acum nu am reuşit să înscriu, dar sunt sigur că o voi face cât de curând. Aşa este fotbalul: sunt perioade şi perioade. M-am pregătit individual în această iarnă cu domnul Ţâcă Zamfir, cu acordul lui mister. Avem un lot valoros, iar dacă vor veni întăriri cu atât mai bine. Dar şi cu lotul actual putem face o figură foarte frumoasă în acest an şi să aducem un trofeu în Bănie. Avem şanse să termin şi pe primul loc, dar în play-off se va da bătălia finală. Noi dăm totul la fiecare meci, nu contează adversarul”, a spus Mihai Roman.