Fotbal intern

Alexandru Băluţă, transfer record la Slavia Praga! “10 zile de negocieri intense”

22.06.2018 | 16:40
Alexandru Băluţă, transfer record la Slavia Praga

CS U Craiova l-a vândut pe Alexandru Băluţă la vicecampioana Cehiei, Slavia Praga. Mijlocaşul ofensiv a fost transferat către echipa cehă pentru o sumă record, de 3 milioane de euro şi un procent de 15% din următorul transfer.

“După 10 zile de negocieri intense, clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația Slavia Praga pentru transferul definitiv al căpitanului Alexandru Băluță. Alex, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai realizat la Știința, îți dorim mult succes și să fii un ambasador al Universității Craiova în Europa”, se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al oltenilor.

Citeşte şi:

Alexandru Băluţă, transfer la Slavia Praga după 4 ani la Craiova

Alexandru Băluță a fost foarte dorit de Gigi Becali în ultimele perioade de mercato, dar transferul nu s-a realizat în principal din pricina patronului Mihai Rotaru, care nu vroia să vândă la FCSB.

Băluţă a  jucat pentru U Craiova în 2014-2018, perioadă în care a înscris 28 de goluri în 140 de meciuri în toate competițiile. Alături de olteni, Băluță a câștigat Cupa României sezonul recent încheiat. Forma sa bună l-a adus în circuitul echipei naţionale, pentru care a jucat 5 meciuri şi a marcat un gol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri