Life

Alexandru Bobicioiu i-a pus pe gânduri pe internauți. Mesajul postat de iubitul Siminei Loica

Alexandru Bobicioiu și Simina Logica de la Puterea Dragostei au reușit să ajungă la inimile publicului cu povestea lor emoționantă.
18.03.2023 | 20:50
Alexandru Bobicioiu ia pus pe ganduri pe internauti Mesajul postat de iubitul Siminei Loica
Mesajul postat de Alexandru Bobicioiu. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Bobicioiu a câștigat aprecierea publicului larg la emisiunea Puterea Dragostei. Nenumărate persoane au început să îl urmărească pe rețelele de socializare. De asemenea, după ce a anunțat că formează un cuplu cu Simina Loica, lucrurile au devenit și mai bune pentru el.

Alexandru Bobicioiu, mesaj controversat pe internet

De atunci, Alexandru Bobicioiu a devenit extrem de activ pe rețelele de socializare. De altfel și iubita sa se află în aceeași postură. Zeci de mii de persoane îi urmăresc pe amândoi, iar cuplul împărtășește cu acestea mai tot ceea ce se întâmplă în viața lor.

ADVERTISEMENT

Ultima postarea a tânărului însă a lăsat loc de interpretări. Acest a distribuit pe contul personal de Instagram o fotografie un mesaj destul de dureros, care de altfel i-a pus pe mulți internauți pe gânduri. Mai exact, nimeni nu înțelege dacă rândurile respective sunt adresate unei persoane apropiate.

„Din timpul care-mi trece, îmi plac oamenii care rămân”, este mesajul pe care l-a distribuit Alexandru Bobicioiu, pe pagina personală de Instagram și care a generat destul de multe controverse în rândul fanilor.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege cu Simina Loica

Evident, mulți se întreabă dacă nu cumva există probleme în relația dintre el și Simina Loica. Să nu uităm că cei doi anunțau recent că au planuri mari de viitor împreună. De asemenea, mereu când se afișează pe internet, amândoi sunt cu zâmbetul pe buze și par fericiți unul în compania celuilalt.

Simina Loica nu ratează nici ea vreo ocazie în a-și lăuda iubitul și îi face și complimente destul de des. La un moment dat cei doi au început să vorbească chiar și despre posibilitatea de a deveni părinți, mai în glumă, însă fanii s-au bucurat destul de tare.

ADVERTISEMENT

”Ce frumos ești, și cu filtrul ăsta. Vezi? Tu ești frumos când dormi, și când ești urât e frumos. Uitați ce frumos e, Doamne. Îmi vine să te pup pe story. Vreau să avem un copil să semene tot cu tine.”, i-a spus Simina Loica, iubitului ei, în mediul online.

Și se pare că nici lui Alexandru Bobicioiu nu i-ar displăcea ideea de a deveni tată curând, având în vedere răspunsul pe care i l-a dat partenerei sale de viață. ”Doamne-ajută! Ar ieși un exemplar bun.”, a răspuns Alex Bobicioiu.

ADVERTISEMENT

Menționăm că deși acum se înțeleg de minune, relația dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu a fost pusă la grea încercare. Cei doi s-au despărțit, s-au împăcat, însă niciodată nu au renunțat unul la celălalt, indiferent de situație. 

ADVERTISEMENT