Life

Alexandru Bobicioiu și Simina Loica de la Puterea Dragostei s-au despărțit: “N-am avut ce să fac”

Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit. Fostul concurent de la Puterea Dragostei este cel care a confirmat ruptura și a dezvăluit care a fost motivul.
07.07.2022 | 00:28
Alexandru Bobicioiu si Simina Loica de la Puterea Dragostei sau despartit Nam avut ce sa fac
Alex Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Bobicioiu a confirmat despărțirea de Simina Loica, la doar câteva zile după ce și-au asumat relația. Care a fost motivul rupturii dintre cei doi?

Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut că el și Simina Loica nu mai sunt împreună. Cei doi au postat diverse imagini și clipuri video prin care au dat de înțeles că s-au despărțit, iar Bobicioiu este cel care a confirmat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bobicioiu le-a mărturisit internauților că el și Simina nu mai formează un cuplu, după mai bine de două luni de relație.

Cei doi s-au despărțit pentru că nu se mai înțelegeau, după cum a explicat tânărul. În plus, amândoi gândeau diferit, acesta fiind un alt motiv al rupturii.

ADVERTISEMENT

Lui Alexandru Bobicioiu îi pare rău că relația cu Simina nu a mers, dar va continua să meargă mai departe.

“Nu ne mai înțelegeam. Aveam gândiri diferite (…) Asta e, viața merge înainte. Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac.”, a declarat Alexandru Bobicioiu pe Instagram, în timpul unui live.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D nu crede că mai există șanse de împăcare între el și Simina. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune după despărțire și le este mai bine în calitate de prieteni.

“Nu cred că mai există șanse de împăcare, nouă ne e bine ca și prieteni.”, a continuat Bobicioiu.

ADVERTISEMENT

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu au început o relație după ce tânăra s-a despărțit de Alex Zănoagă, cu care are un copil.

Bobicioiu și Alex Zănoagă se vor lupta în cușca MMA

În septembrie, Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu vor intra în ring, în cadrul galei RXF, după ce acesta din urmă a acceptat provocarea lansată de fostul Siminei Loica.

Cei doi se vor lupta în cușca MMA, iar meciul va avea loc pe 27 septembrie.

“Zănoagă Alex trece la atac! Un meci așteptat de toată lumea. Orgoliul de bărbat își spune cuvântul.

Tatăl copilului Siminei l-a provocat în direct, la o luptă în cușca RXF, pe fostul său prieten, Alexandru Bobicioiu.”, este anunțul de pe pagina de Facebook RXF.

ADVERTISEMENT