Fotbal intern

Alexandru Buziuc a semnat cu FCSB! Gigi Becali nu plătește niciun ban Clinceniului. Fanatik confirmat. Update exclusiv

31.07.2020 | 13:09
Alexandru Buziuc a semnat cu FCSB! Gigi Becali nu plătește niciun ban Clinceniului
ADVERTISEMENT

Alexandru Buziuc semnează cu FCSB! Atacantul de 26 de ani despre care Gigi Becali spunea că este un nume interesant pentru el, e așteptat în cursul zilei de vineri pentru a se întâlni cu patronul roș-albaștrilor și a semna cu FCSB.


UPDATE, 31 iulie, ora 13:10 / FCSB a oficializat transferul transferul lui Alexandru Buziuc, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate de la ora 10:35.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB”, a declarat Alexandru Buziuc pentru site-ul oficial al clubului.

alexandru buziuc fcsb
Alexandru Buziuc, alături de impresarul său Florin Vulturar, la semnarea contractului cu FCSB

ŞTIRE INIŢIALĂ – 31 iulie, ora 10:35

Din informațiile FANATIK, cele două părți sunt înțelese, mai sunt de pus la punct mici detalii legate de contract. Dacă totul va fi în regulă, Buziuc va fi jucătorul celor de la FCSB din campionatul care începe pe 22 august.

ADVERTISEMENT

Alexandru Buziuc semnează cu FCSB! Este al doilea atacant pe care-l aduce Gigi Becali în ultimele zile după Sergiu Buș

Gigi Becali își creionează în aceste zile lotul pentru sezonul următor și este pe cale să realizeze al doilea transfer la FCSB după cel al atacantului Sergiu Buș. Acesta tocmai terminase contractul cu Gaz Metan Mediaș.

Acum patronul celor de la FCSB este aproape să-și facă o poftă, pregătindu-se să-l semneze pe Alexandru Buziuc de la Academica Clinceni. Becali anunțase că are în vedere doi atacanți, Buziuc fiind unul dintre ei.

ADVERTISEMENT

Ceea ce nu a spus Gigi Becali este că a luat deja legătura cu atacantul Clinceniului și urmează să se vadă la Palat pentru ultimele detalii legate de contract și pentru ca Buziuc să-și pună semnătura pe contractul cu FCSB.

Gigi Becali nu va plăti niciun ban celor de la Academica Clinceni pentru Alexandru Buziuc. El termină acum contractul cu ilfovenii

Debeljuh este un jucător pe care îl urmărim, și mai urmărim un alt atacant român. E vorba de Buziuc, dar a mai râs lumea de mine când am zis că pe el îl vreau.

ADVERTISEMENT

Dar mie de Buziuc îmi place, aș avea încredere în el mai mare decât în Debeljuh. Nu dau mulți bani pe Debeljuh, dacă e să dau bani”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Nu va fi nevoit să mai dea bani pe Debeljuh celor de la Hermannstadt deoarece a bătut palma cu Alexandru Buziuc. Acesta este la final de contract cu Academica Clinceni, astfel că Gigi Becali nu va achita nicio sumă ilfovenilor pentru a-l aduce pe nouarul ilfovenilor.

„Ne-am gândit la câteva transferuri, sunt și jucători care acum evoluează în play-out și fac obiectul nostru de interes. Trebuie să vedem și acolo când se va încheia sezonul. Sperăm să avem cât mai rapid lotul conturat și gata pentru noul sezon. Sper ca până la ora primului meci din Europa să fim pregătiți sută la sută” – Toni Petrea, antrenor FCSB

Noii atacanți aduși de Gigi Becali la FCSB pentru sezonul următor, Buș și Buziuc, îi fac bagajele lui Adrian Petre

Ofensiva roș-albaștrilor va fi oarecum schimbată pentru sezonul următor. Dacă în campionatul care se termină în câteva zile FCSB se baza, ca atacanți de careu, pe Gnohere, Hora sau Adrian Petre, piesele se schimbă pentru noul sezon.

Primii doi atacanți, Gnohere și Hora, deja au plecat de la FCSB, Adrian Petre este și el aproape să-și facă bagajele. Chiar patronul a dat detalii despre situația lui Petre, pe care-l aducea la începutul anului și-l vedea o mare afacere.

„Pe Adrian Petre îl păstrăm pentru că avem încă un contract pe el. Dacă impresarul lui îi găsește echipă, eu îi dau drumul pe 300.000 de euro. O să dau și ceilalți 500.000 de euro pe Petre, că nu facem ca arabii să nu dăm banii”, a declarat Becali.

El face referire la cei 500.000 de euro pe care nu i-a achitat încă danezilor de la Esbjerg, care au dat în judecată FCSB. Oricum, pare o afacere proastă pentru Becali transferul lui Adi Petre, un minus de 200.000 de euro în doar câteva luni dacă va veni o ofertă pentru acesta.

Din sezonul viitor, FCSB îi va avea ca atacanți de careu pe Sergiu Buș, pe Alexandru Buziuc și pe Adi Petre (dacă nu pleacă), dar există și o variantă „young”, anume Andrei Istrate care tocmai a debutat în Gaz Metan – FCSB 0-1.

  • 325.000 de euro este cota lui Alexandru Buziuc, care a venit la Clinceni de la Gaz Metan Mediaș în ianuarie 2019
  • 5 goluri a marcat Buziuc pentru Academica în actualul sezon în 37 de meciuri disputate: 3 în sezonul regular, 2 în play-out

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,55 este cota pentru „gol Ciprian Deac”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT