Fotbal intern

Alexandru Buziuc, ultima victimă a schimbărilor de la FCSB! Explicațiile lui Petrea

20.02.2021 | 22:38
Alexandru Buziuc ultima victima a schimbarilor de la FCSB Explicatiile lui Petrea
ADVERTISEMENT

Atacantul Alexandru Buziuc este ultima victimă a schimbărilor de la FCSB, jucătorul adus de la Academica Clinceni jucând puțin peste jumătate de oră în partida împotriva Chindiei Târgoviște.


De ce l-a schimbat Toni Petrea pe Buziuc

UPDATE, 20 februarie, ora 22:40 / Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a declarat că l-a schimbat pe Alexandru Buziuc din cauza faptului că atacantul a avut prea puține realizări și a vrut să-i dea o șansă și lui Ante Vukusic.

ADVERTISEMENT

”Buziuc a făcut un joc, din punct de vedere al atitudinii şi al determinării, foarte bun. Dar cu prea puţine realizări tehnico-tactice. Şi, din acest motiv, am considerat să îi dau o şansă şi lui Vukusic. N-a fost o lecţie. Nu trebuie să privim lucrurile aşa. A fost un moment, se întâmplă în viaţa oricărui fotbalist, nu cred că e vreo problemă.

Bănuiesc că nu este mulţumit şi chiar vreau să nu fie mulţumit, să-l ambiţioneze mai mult, să încerce să aibă realizări pe teren, nu doar ca atitudine, ca dăruire. Am nevoie de el, e atacant, am nevoie mai mult să mizăm pe calităţile tehnico-tactice”, a spus Petrea.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 20 februarie, ora 21:55

Roș-albaștrii au reușit la meciul de pe Arena Națională să pună capăt seriei negre de jocuri cu înfrângeri la rând.

Este de notorietate faptul că Gigi Becali se implică activ în viața echipei și dictează schimbările în timpul meciurilor, cele mai multe având loc la pauză.

ADVERTISEMENT

Schimbările de la FCSB l-au lovit și pe Alexandru Buziuc

La întâlnirea împotriva Chindiei Târgoviște cel care a căzut în dizgrația patronului de la FCSB a fost atacantul Alexandru Buziuc, care a după ce a fost introdus la pauză în locul lui Răzvan Oaidă, i-a lăsat locul lui Ante Vukusic în minutul 79.

Cel mai probabil, prestația lui Buziuc l-a nemulțumit total pe Gigi Becali i-ar acesta i-a transmis antrenorului Toni Petrea să-l înlocuiască imediat, în speranța că ”roș-albaștrii” își vor majora diferența și vor sta liniștiți pe final de meci.

ADVERTISEMENT

Fundașul echipei FCSB, Dragoş Nedelcu, are din nou probleme medicale și a părăsit terenul în minutul 13 al partidei împotriva Chindiei Târgoviște, din etapa a 24-a din Liga 1. Jucătorul abia revenit după o accidentare care l-a ținut luni bune departe de teren a simțit înțepături la copsa dreaptă.

Un caz similart cu cel al lui Alexandru Buziuc a avut loc sâmbătă în Premier League. Fotbalistul formației Chelsea Londra, Callum Hudson-Odoi, intrat pe teren la pauză a fost schimbat de Thomas Tuchel după doar 30 de minute.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,57 este cota pentru „PSF1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT