Fotbal international

Chipciu, prezentat oficial la Sparta Praga! Vezi toate detaliile transferului și prima declarație

Chipciu prezentat oficial la Sparta Praga Vezi toate detaliile transferului si prima declaratie

Este timpul pentru o nouă provocare pentru Alexandru Chipciu, după perioada petrecută la Anderlecht în Belgia. Românul a plecat luni dimineață în Cehia, acolo unde efectuează vizita medicală pentru noua sa echipă, Sparta Praga.


UPDATE, ora 13:15 / Alexandru Chipciu a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Sparta Praga, unde va fi coechipier cu Nicolae Stanciu, Florin Niță și Bogdan Vătăjelu. ”Aştept cu nerăbdare să joc primul meci pentru Sparta. Stadionul m-a impresionat, chiar dacă l-am văzut foarte puţin. Sper să am parte de un sezon de succes!”, a fost prima declarație a lui Chipciu la formaţia cehă.


UPDATE, ora 12:57 / Conform informațiilor FANATIK.RO, Chipciu a fost împrumutat pentru un an de la Anderlecht! Sparta Praga va avea opțiune de cumpărare definitivă pentru două milioane de euro. Un rol decisiv în această mutare l-au avut Nicolae Stanciu și Florin Niță, care au dat recomandări foarte bune despre fostul lor coleg de la FCSB.

Deasemenea, deşi nu este fotbalistul reprezentat de ea, Anamaria Prodan a avut cuvinte de laudă la adresa fostului stelist, când a fost întrebată de şefii clubului din Cehia.


Nicușor Stanciu, Florin Niță și Bogdan Vătăjelu vor mai avea un coleg român la Sparta Praga. Potrivit jurnaliștilor de la Telekom Sport, Alexandru Chipciu s-ar fi înțeles cu praghezii și a plecat luni dimineață în Cehia pentru a efectua vizita medicală.

Alexandru Chipciu s-a transferat la Sparta Praga

Fostul jucător de la FCSB se va alătura lui Stanciu, Niță și Vătăjelu din noul sezon și vor juca împreună în Europa League. C hipciu se va despărți de Anderlecht după două sezoane în care a jucat 69 de meciuri. Jucătorul a marcat pentru belgieni 6 goluri și a dat 14 pase de gol. Pentru FCSB, a marcat de 34 de ori și a dat 38 de pase de gol în 168 de meciuri. Alex Chipciu a mai jucat în 58 de partide pentru FC Brașov, pentru care a înscris de 10 ori și a dat 10 pase de gol.