Alexandru Chipciu laudă un jucător de la FCSB: “Îmi place! E un fotbalist foarte, foarte bun”

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
09/10/2018, 08:41
Alexandru Chipciu laudă un jucător de la FCSB: “Îmi place! E un fotbalist foarte, foarte bun” GALERIE FOTO
Alexandru Chipciu laudă un jucător de la FCSB. Alexandru Chipciu şi Virgil Van Dick în meciul amical de fotbal dintre România şi Olanda

Alexandru Chipciu este prezent la lotul echipei naţionale după ce Cosmin Contra l-a selecţionat în vederea dublei cu Lituania şi Serbia. Fostul mijlocaş de la FCSB nu şi-a uitat fosta echipă de club şi la revenirea în ţară a vorbit, printre altele, şi despre jucătorii de la vicecampioana României. Chipciu a lăudat ultima “perlă” a lui Gigi Becali, căreia îi prevede un viitor strălucitor.

”Moruţan îmi place, mi se pare un fotbalist foarte, foarte bun. Mi-e frică, n-aş vrea să se piardă. Mi-aş dori ca jucătorii români să meargă de mici în străinătate, să aibă timp să crească şi să ajungă la un nivel bun, pentru că mie fotbaliştii români mi se par cel puţin la fel de talentaţi ca jucătorii belgieni sau cehi.

Laudele lui Chipciu pentru Moruţan de la FCSB

Moruţan dacă îşi vede de treaba lui, va ajunge fotbalist mare. Îmi place mult atitudinea lui” a declarat Chipciu pentru Telekom Sport.

Alexandru Chipciu laudă un jucător de la FCSB. Olimpiu Moruţan în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018.
Alexandru Chipciu laudă un jucător de la FCSB. Olimpiu Moruţan în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României

“Sper să câştige FCSB campionatul, dar rămâne de văzut, că aşa am crezut şi anul trecut şi cu un an înainte, că ei vor câştiga şi nu s-a întâmplat asta. Anul acesta sper să câştige şi mi-aş dori să se întâmple asta atât pentru Meme, cât şi pentru Dică, dar şi pentru patron”, a mai spus Alexandru Chipciu pentru aceeaşi sursă.

Olimpiu Moruţan, jucătorul apreciat de Alexandru Chipciu, este în prezent chemat la lotul naţional de tineret, acolo unde se pregăteşte sub comanda lui Mirel Rădoi pentru ultimele două meciuri din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European din 2019, cu Liechtenstein şi Ţara Galilor.

Toate meciurile de la naţionala mare şi cea de tineret sunt transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×