Fotbal intern

Alexandru Chipciu le răspunde fanilor FCSB: „Trădare e când te duci la Dinamo sau Rapid”

25.01.2020 | 18:11
Alexandru Chipciu le raspunde fanilor FCSB Tradare e cand te duci la Dinamo sau Rapid
ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu, noul jucător al lui CFR Cluj, a vorbit despre decizia pe care a luat-o atunci când a ales să revină în România la campioana României și le-a răspuns și fanilor FCSB-ului care l-au acuzat de trădare.

Alexandru Chipciu le-a răspuns fanilor FCSB

Alexandru Chipciu le-a răspuns fanilor FCSB care l-au acuzat de trădare și le-a explicat că venirea sa la CFR Cluj nu se compară cu o mutare la Dinamo sau Rapid, rivalele de moarte ale „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Trădare, din punctul meu de vedere, este atunci când te duci la Dinamo sau la Rapid. E imposibil ca vreodată să joc la Dinamo sau la Rapid”, a spus Alexandru Chipciu după amicalul cu Emelec (3-2).

„Cu CFR Cluj, când eram la FCSB, am avut rivalitate mai mult fotbalistică. Fiind plecat 3 ani şi jumătate din România, nu înţelegeam rivalitatea fotbalistică care este în momentul de faţă. Într-adevăr, în momentul de faţă între CFR şi Steaua este o rivalitate fotbalistică foarte mare”, a încheiat Chipciu.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit Alexandru Chipciu pe 18 mai

Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a dorit la FCSB

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Alexandru Chicpiu la CFR Cluj și a dezvăluit că nu l-a dorit la FCSB, pentru că îl vede Vali Crețu mai bun pentru postul de fundaș dreapta: Pe mine m-a întrebat Meme despre Chipciu, el a jucat la mine, a câștigat niște bani, acum s-a dus unde a primit mai mult, la CFR.

Nu am considerat că merită să dau banii pentru Chipciu, i-am zis lui Meme că l-aș lua, dar este el mai bun decât Crețu? Am zis că da, dar nu cred că e mai bun decât Crețu la ora asta, poate peste șase luni, după ce se acomoda, după ce își revenea fizic, că n-a mai jucat”.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit că îl avem și pe Ovidiu Popescu ca fundaș dreapta. Asta a fost analiza. Îi urez doar sănătate lui Chipciu și să le ia banii celor de la CFR Cluj, succes la fotbal nu pot să îi urez”, a încheiat patronul FCSB-ului.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Chipciu, conform transfermarkt.com