ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Alexandru Chipciu, ofertă fabuloasă de la CFR Cluj! 500.000 de euro pe an pentru cel mai răsunător transfer din Casa Pariurilor Liga 1. EXCLUSIV

Autori: Andrei Șchiopu, Cristi Coste | 12.01.2020 | 11:57
Alexandru Chipciu, ofertă fabuloasă de la CFR Cluj! 500.000 de euro pe an pentru cel mai răsunător transfer din Casa Pariurilor Liga 1. EXCLUSIV

Alexandru Chipciu a fost dorit în această iarnă şi de Marius Şumudică în Turcia la Gaziantep, dar FANATIK aflat că internaționalul român a primit o ofertă fabuloasă de la CFR Cluj, de 500.000 de euro anual, pentru un contract valabil timp de trei sezoane, mai mult decât câștiga în perioada în care evolua pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Oferta fabuloasă primită de Alexandru Chipciu de la CFR Cluj

Alexandru Chipciu este ademenit de CFR Cluj cu o ofertă fabuloasă de 500.000 de euro pe an, ceea ce înseamnă mai mult de 40.000 de euro pe lună, mai mult decât câștiga la FCSB, adică 25.000 de euro pe lună.

Totuși, CFR Cluj trebuie să-și rezolve problemele la TAS, în urma deciziei FRF de a le interzice clujenilor să facă transferuri pentru motivul nerespectării fair-play-ului financiar.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu este în continuare jucătorul belgienilor de la Anderlecht, însă în acest sezon nu a fost folosit niciodată, iar un transfer ar fi benefic pentru mijlocașul român și i-ar putea revitaliza cariera. Chipciu ar putea veni și sub formă de împrumut până în vară de la Anderlecht.

  • 30 de ani a împlinit Alexandru Chipciu pe 18 mai
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu așteaptă cu nerăbdare decizia de la TAS

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, așteaptă cu nerăbdare decizia de la TAS și speră că va putea să întărească lotul clujenilor, mai ales pentru „dubla” cu FC Sevilla din „16-imile” Europa League.

„Avem nevoie şi de jucători noi, noi avem deja stabilită lista, dar nu avem cum să-i luăm. Am înţeles că până pe 15 ianuarie maximum vom afla un răspuns de la TAS. Şansele sunt 50 -50.

ADVERTISEMENT

Vreau să vorbesc cu jucătorii, cine vrea să plece pentru că sunt unii care au jucat mai puţin, dar e important să nu lăsăm pe nimeni să plece pentru că această interdicţie ne-a oprit puţin din ce vroiam să facem

Până nu va fi clar nu putem face multe mişcări!”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Chipciu, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!