Fotbal international

Alexandru Chipciu s-a accidentat din nou! N-a jucat niciun minut la Anderlecht în acest sezon

18.09.2019 | 15:03
Alexandru Chipciu sa accidentat din nou Na jucat niciun minut la Anderlecht in acest sezon

Fotbalistul echipei Anderlecht Bruxelles, Alexandru Chipciu, s-a accidentat din nou, după ce a ratat startul sezonului tot din cauza problemelor medicale. Internaționalul român a jucat doar la echipa națională în partida cu Malta, după ce la întâlnirea cu Spania a fost suspendat pentru cartonașul roșu primit în primăvară la meciul tur cu Malta din preliminariile Campionatului European din 2020.

Alexandru Chipciu s-a accidentat din nou

Jucătorul revenit în această vară la Anderlecht Bruxelles după împrumutul la Sparta Praga a ratat perioada de pregătire din vară din cauza unei accidentări la mușchii ischio jambieri. Din această cauză, Alexandru Chipciu nu a putut fi folosit în niciun meci oficial de antrenorul Vincent Kompany. Românul și-a revenit chiar înaintea meciurilor naționalei, iar apoi a participat la meciul de retragere al tehnicianului său.

Acum, publicația Het Laatste Nieuws a anunțat că Alexandru Chipciu s-a accidentat din nou și va lipsi o perioadă de la antrenamentele conduce de Vincent Kompany. Problemele medicale ale internaționalului român vin într-un moment extrem de dificil, deoarece fotbalistul se pregătea normal și încerca să-și câștige un loc de titular la Anderlecht, formație care a început dezastruos campionatul în Belgia.

Alexandru Chipciu alături de câțiva colegi de la Anderlecht Bruxelles înainte de începerea sezonului

Chipciu, reacție sinceră după meciurile naționalei

La finalul meciului România – Malta 1-0, din preliminariile Euro 2020, Alexandru Chipciu a avut o reacție extrem de sinceră și a spus că acesta este nivelul fotbalului românesc. El a spus că dacă ar fi jucat în partida împotriva Spaniei nu ar fi putut schimba cu nimic scorul final, deoarece ibericii au o echipă mult mai bună decât a noastră.