Fotbal intern

Alexandru Cicâldău a semnat cu Craiova! Toate detaliile contractului. Foto

06.07.2018 | 13:59
Alexandru Cicaldau a semnat cu Craiova Toate detaliile contractului Foto

Alexandru Cicâldău a semnat cu Universitatea Craiova, după ce joi a părăsit cantonamentul formaţiei FC Viitorul Constanţa! Fotbalistul în vârstă de 20 de ani este al doilea jucător care ajunge sub comanda lui Devis Mangia, după portarul italian Mirko Pigliacelli, cel care şi-a petrecut perioada junioratului la AS Roma.

Alexandru Cicâldău a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru patru sezoane, Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie, i-a plătit lui Gheorghe Hagi 1.000.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer al internaţionalului român care a debutat sub “tricolor” pe 24 martie 2018, într-un meci amical disputat în Israel, scor 2-1.

Alexandru Cicâldău a semnat cu  Craiova şi va purta tricoul cu numărul 10

Internaţionalul român cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro va purta tricoul cu numărul 10 la CS Universitatea Craiova, cel lăsat liber de Alexandru Băluţă, fotbalist cedat de olteni la Slavia Praga pentru 2.500.000 de euro. Pe lângă Alex Băluţă, oficialii din Bănie l-au dat pe Vladimir Screciu la Genk, iar pe Gustavo în China, la Liaonin Whowin.

Alexandru Cicâldău s-a antrenat cot la cot cu ceilalţi coechipieri de la echipa naţională a României
Alexandru Cicâldău în timpul unui antrenament susţinut la echipa naţională a României
  • CITEŞTE ŞI: Dan Petrescu a trimis oferta către CFR Cluj pentru Omrani. Sumele transferului
  • CITEŞTE ŞI:  Simona Halep câştigă o groază de bani. Ce face cu ei după impozitare

Cicâldău are 50 de meciuri la Viitorul Constanţa

La prima echipă a formaţiei FC Viitorul Constanţa, Alexandru Cicâldău a jucat 50 de meciuri, a înscris un gol şi a oferit 7 pase decisive. Este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. Mijlocaşul are şi 7 prezenţe la echipa naţională a României U21, unde a înscris şi 1 gol. Mai mult, acesta a fost titular în meciul României cu Chile din luna mai, scor 3-2.

Alexandru Cicâldău a fost şi pe lista de transferuri a formaţiei FCSB, dar Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a renunţat la ideea de a-l transfera pe mijlocaşul în vârstă de 20 de ani, după ce a aflat că fumează, lucru interzis la FCSB.