Fotbal intern

Alexandru Cicâldău, despre penalty-ul ratat în Voluntari – Craiova. “Asa am simțit!” Mijlocașul e criticat. “Nu mai este fotbalistul care era!”

31.08.2019 | 08:31
Alexandru Cicaldau despre penaltyul ratat in Voluntari  Craiova Asa am simtit Mijlocasul e criticat Nu mai este fotbalistul care era

Alexandru Cicâldău a vorbit la finalul meciului jucat de Universitatea Craiova pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar mijlocașul a explicat de ce a ratat penalty-ul din minutul 64 al meciului jucat pe stadionul Anghel Iordănescu.

Ce zice Alexandru Cicâldău despre penalty-ul ratat în Voluntari – Craiova

„Se întâmplă să ratezi, important e că am reușit să luăm cele trei puncte. Am simțit că portarul pleacă în cealaltă parte, dar a rămas pe centru. Aveam mare nevoie de această victorie. Ne-am dus acolo în față și echipa poate merge liniștită în vacanță și apoi să pregătească meciul cu Steaua. Eu merg la națională.

Ne-a motivat prezența lui Victor Pițurcă, a fost un plus pentru noi. Trebuia să câștigăm oricum punctele. Sunt nerăbdător, vreau să îl cunosc”, a declarat Alexandru Cicâldău, mijlocșul echipei Universitatea Craiova, la Look Sport.

Alexandru Cicâldău în timp ce executa lovitura de la 11 metri în meciul Voluntari - Craiova 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu
Alexandru Cicâldău în timp ce executa lovitura de la 11 metri în meciul Voluntari – Craiova 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu

Alexandru Cicâldău, avertizat de Ion Crăciunescu

Alexandru Cicâldău a fost criticat de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu pentru atitudinea pe care o arată pe teren. Acesta susține că mijlocașul în vârstă de 22 de ani s-a întors cu “nasul pe sus” de la Campionatul European U21 și a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește viitorul acestuia.

„S-a întors cu nasul pe sus de la naționala de tineret. Nu mai este fotbalistul care era. Parcă e altcineva. Are potențial, dar, dacă va continua în ritmul ăsta, nu e bine. Și spectatorii l-au taxat de mai multe ori pentru superficialitatea asta”, a declarat Ion Crăciunescu.

Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, Alexandru Cicâldău a ajuns la Universitatea Craiova pe 6 iulie 2018 și mai are contract cu formația finanțată de Mihai Rotaru până în vara anului 2022. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani are 4 selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 24 martie 2018.