Sport

Nicolae Stanciu, pasă de gol în ”finala” campionatului din China. Wuhan Three Towns, tot mai aproape de titlu. Video

Jucătorii români care evoluează în străinătate au evoluții din ce în ce mai apreciate și sunt decisivi pentru formațiile lor.
09.12.2022 | 15:57
Nicolae Stanciu pasa de gol in finala campionatului din China Wuhan Three Towns tot mai aproape de titlu Video
Mijlocașul Nicolae Stanciu a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, Wuhan Three Towns, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, în fața formației Shandong Taishan, în etapa a 30-a a campionatului Chinei. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
09-12-2022
14:11

Stanciu, assist în China

Mijlocașul Nicolae Stanciu a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, Wuhan Three Towns, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, în fața formației Shandong Taishan, în etapa a 30-a a campionatului Chinei.

Internaționalul român a jucat pe toată durata întâlnirii și a oferit assist-ul la reușita brazilianului Marcao, din minutul 19. Oaspeții, aflați pe locul secund în clasament, au restabilit egalitatea prin Wu Xinghan, în minutul 45+1.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Wuhan Three Towns este lider cu 69 de puncte, fiind urmată de Shandong Taishan, cu 66 de puncte, care are însă un meci mai puțin disputat.

Cele două echipe au remizat 1-1 și în partida tur, astfel că în caz de egalitate departajarea se va face la golaveraj. Formația lui Stanciu are în acest moment +58, în timp ce Shandong se află la +44.

Alexandru Cicâldău a fost integralist pentru Al-Ittihad Kalba în partida cu Al Thaid din Cupă, câștigată de formația românului, scor 6-2. Internaționalul român a deschis scorul pentru gazde după doar 12 minute cu o execuție superbă.

Alexandru Cicâldău, gol fabulos pentru Al-Ittihad Kalba. Este a doua reușită a mijlocașului român în Emiratele Arabe United

Alexandru Cicâldău a interceptat o minge la 25 de metri de poartă și l-a lăsat fără reacție pe portarul oaspeților Mubarak.

ADVERTISEMENT

Împrumutat la Al-Ittihad Kalba de la Galatasaray, Alexandru Cicâldău a înscris cu un șut fabulos în minutul 12 al partidei contra celor de la Al Thaid.

Este a doua reușită a lui Alexandru Cicâldău pentru Al-Ittihad Kalba în Emiratele Arabe Unite. Internaționalul român reușea să înscrie în partida contra celor de la Al Wasl din luna octombrie în etapa a 7-a din campionat.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău se va întoarce la Galatasaray. Anunțul presei din Turcia

Alexandru Cicâldău a semnat la sfârșitul lunii august cu Al-Ittihad Kalba, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul mijlocaș al Universității Craiova semna pe o perioadă de un an cu gruparea din Emiratele Arabe Unite.

Potrivit publicației din Turcia Aspor, oficialii de la Al-Ittihad Kalba nu au fost impresionați de evoluțiile lui Alexandru Cicâldău care a înscris 2 goluri în 14 partide pentru echipa din Emirate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Astfel, formația pregătită de J. Pizzi nu va activa opțiunea de transfer definitiv, iar Cicâldău se va întoarce la Galatasaray, care a cerut 4,5 milioane pentru transferul fotbalistului român.

Cifrele lui Alexandru Cicâldău la Al-Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a adunat 14 partide în toate competițiile pentru Al-Ittihad Kalba, reușind să înscrie de două ori și să ofere alte 2 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul român, cotat la 7,5 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, se află alături de Al-Ittihad Kalba pe locul 8 în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Al-Ittihad Kalba a adunat 17 puncte în 10 partide și are un golaveraj pozitiv, 14 goluri marcate și 12 primite.

ADVERTISEMENT