Sport

Alexandru Cicâldău, gol spectaculos din lovitură liberă. Arabii au avut nevoie de arbitraj VAR pentru a valida super reușita! Video

Alexandru Cicâldău a fost din nou determinant pentru Ittihad Kalba, reușind un assist și un gol superb, din lovitură liberă, în remiza, 2-2, cu Al Bataeh.
28.01.2023 | 18:24
Alexandru Cicaldau gol spectaculos din lovitura libera Arabii au avut nevoie de arbitraj VAR pentru a valida super reusita Video
Alexandru Cicâldău a înscris un gol superb, din lovitură liberă, pentru Ittihad Kalba.
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău își continuă prestațiile foarte bune în tricoul lui Ittihad Kalba în 2023. În două partide și-a trecut în cont un gol și două pase decisive.

Alexandru Cicâldău, gol și pasă decisivă contra lui Al Bataeh

Alexandru Cicâldău este împrumutat la Al Ittihad Kalba de către clubul Galatasaray Istanbul. Contractul la echipa din Emirate, care-i plătește salariul, va expira în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Actuala echipă are și opțiunea de cumpărare, însă, la începutul anului, potrivit presei din Turcia, reprezentanții acesteia nu păreau dispuși să o activeze. În contextul în care românul marcase o singură dată în 11 jocuri de campionat.

”Galatasaray a fost informată că, pentru moment, Al Ittihad Kalba nu dorește să activeze opțiunea de cumpărare a românului.

ADVERTISEMENT

La finalul sezonului este de așteptat însă ca formația galben-roșie să-l vândă oricărei grupări care va plăti o sumă de 3-3,5 milioane de euro”, scria Cumhuriyet.

Lucrurile s-ar putea însă să se schimbe. Și aceasta pentru că startul de an i-a fost favorabil lui Cicâldău. În prima rundă din acest an a dat pasa decisivă pentru golul de 2-1, marcat de Al Naqbi, în minutul 88 al întâlnirii cu Al Jazira.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în deplasare, Cicâldău a avut din nou o prestație foarte bună. Mai întâi, în prima repriză, în minutul 33, a dat pasa decisivă pentru Bessa, care a deschis scorul.

Apoi, în repriza secundă, în minutul 55, a înscris un gol de excepție, dintr-o lovitură liberă executată de la mare distanță. Mingea s-a dus glonț în transversală, iar apoi a căzut în spatele liniei porții.

ADVERTISEMENT

Echipa sa nu a reușit însă să bifeze al doilea succes din acest an. Gazdele au reușit să egaleze la 2 din două lovituri de pedeapsă, transformate de Novais (84) și Lourency (90+3). Demn  de remarcat că în 2023 toate golurile încasate de Al Ittihad Kalba au fost înscrise din 11 metri.

ADVERTISEMENT