Fotbal intern

Alexandru Cicâldău, ofertă înainte de România – Irlanda de Nord! Unde ar putea ajunge

04.09.2020 | 20:09
Alexandru Cicaldau oferta inainte de Romania  Irlanda de Nord Unde ar putea ajunge
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova ar putea să rămână fără Alexandru Cicâldău în această perioadă de transferuri, iar discuțiile dintre vicecampioni și echipe din Italia și Spania au fost confirmate de directorul de imagine al echipei din Oltenia.

Alexandru Cicâldău este văzut drept unul dintre cei mai valoroși jucători din echipa antrenată de Cristiano Bergodi, iar ofertele de la formații tari din Italia și Spania au apărut pe numele jucătorului din România care va evolua în seara asta contra Irlandei de Nord.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universității Craiova  a spus că cele mai avansate discuții pentru transferul lui Alexandru Cicâldău sunt cu echipe din campionatul Italiei.

4 milioane de euro oferă italienii pentru Cicâldău

„Cicâldău am auzit că e mai aproape de Italia, decât de Spania. Dar eu sper să rămână aproape de Craiova, de titlu, să ne facă bucuroşi”, a declarat Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziariștilor din Italia, oltenii au oferte pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la Sampdoria și de la Sassuolo, echipă la care evoluează Vlad Chiricheș, căpitanul primei reprezentative a României.

Jurnaliștii de la sampnews24.com scriu că Sampdoria oferă 4 milioane de euro pentru fotbalistul român, dar Universitatea Craiova vrea în jur de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cinci milioane de euro valorează jucătorul Craiovei

Cealaltă formație italiană, Sassuolo, grupare antrenată de Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, ar vrea să mărească oferta pentru internaționalul român, după ce acum ceva timp a achitat 9 milioane de euro pentru a-l aduce pe Vlad Chiricheș.

La cinci milioane de euro este cotat Alexandru Cicâldău pe site-urile de specialitate. 23 de ani are jucătorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

În 33 de jocuri a evoluat Cicâldău în sezonul trecut în campionat pentru oltenii și a reușit să înscrie de 14 ori. Trei meciuri are în Cupa României și un gol înscris, iar în Europa League a bifat cinci partide și a dat un gol.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,11 este cota pentru ”ambele înscriu: DA” la meciul România – Irlanda de Nord. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT