Sport

Turcii, glume pe seama transferurilor lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray: ”Se află tot într-un stadiu de plutire”

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu au reușit să impresioneze la Galatasaray, iar transferurile lor sunt acum motiv de glume pentru jurnaliștii turci.
16.03.2022 | 11:13
Turcii glume pe seama transferurilor lui Alexandru Cicaldau si Olimpiu Morutan la Galatasaray Se afla tot intrun stadiu de plutire
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu au reușit să impresioneze la Galatasaray, iar transferurile lor sunt acum motiv de glume pentru jurnaliștii turci. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cei doi români joacă din ce în ce mai puțin în ultima perioadă, după ce Fatih Terim a fost înlocuit la începutul anului cu Domenec Torrent, și s-au plâns de acest lucru președintelui clubului.

Conducerea lui Galatasaray, pusă la zid pentru transferurile lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Galatasaray a plătit aproximativ 11 milioane de euro pentru a-i aduce pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, dar evoluțiile celor doi mijlocași nu au fost pe măsura așteptărilor, iar transferurile lor sunt puse la îndoială acum.

ADVERTISEMENT

Editorialistul publicației Fotomac, fostul fotbalist Erman Toroglu, i-a luat la țintă pe cei doi români din cauza prestațiilor modeste și se întreabă dacă investiția făcută de club este una care să fi meritat.

”Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români și a plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul clubului? Acești bani s-au evaporat pur și simplu! Pentru că niciunul dintre ei nu a aterizat încă pe teren. Ei se află tot într-un stadiu de plutire”, a spus Erman Toroglu.

ADVERTISEMENT

Cicâldău și Moruțan au început pe banca de rezerve derby-ul pe care Galatasaray l-a câștigat în fața lui Beșiktaș, scor 2-1, în etapa a 29-a a campionatului Turciei. Jucătorul adus de la Universitatea Craiova a jucat toată repriza a doua, în timp de fotbalistul transferat de la FCSB nu a prins niciun minut.

Galata speră să elimine Barcelona

Pentru cei doi mijlocași români urmează un meci extrem de important, Galatasaray urmând să primească vizita Barcelonei joi, 17 februarie, de la ora 19:45, în manșa secundă a optimilor de finală ale Europa League. Turcii au reușit un prețios 0-0 în partida tur de pe Camp Nou și visează să realizeze marea surpriză a competiției.

ADVERTISEMENT

”A juca împotriva unei echipe precum Barcelona, cu o calitate foarte bună, este dificil. Cu toate acestea, vom juca pentru a ne califica. Trebuie să evaluăm corect adversarul. Barcelona este una dintre primele 5 echipe din lume.

Împotriva Barcelonei, toate echipele din lume trebuie să joace defensiv. De aceea trebuie să fim pregătiți pentru asta. Trebuie să fim excelenți în apărare și cu siguranță vom avea șanse să înscriem. Trebuie să joci bine împotriva Barcelonei din primul minut. Mai ales portarul nostru trebuie să fie foarte bun. Atunci putem profita de oportunități”, a declarat antrenorul Domenec Torrent.

ADVERTISEMENT