Sport

Daniel Isăilă, lovit de ghinion în meciul Bani Yas – Al Wahda 0-1. A luat gol în minutele de prelungire

Danile Isăilă a suferit o nouă înfrângere în Emiratele Arabe Unite, echipa sa fiind învinsă pe teren propriu cu un gol încasat în minutele de prelungire.
23.01.2023 | 20:01
Daniel Isaila lovit de ghinion in meciul Bani Yas  Al Wahda 01 A luat gol in minutele de prelungire
Echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost învinsă, acasă, scor 0-1, de formația Al Wahda, în etapa a 13-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Sursă foto: Twitter BaniyasClub
ADVERTISEMENT
23-01-2023
18:08

Eșec pentru Isăilă în Emiratele Arabe

Echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost învinsă, acasă, scor 0-1, de formația Al Wahda, în etapa a 13-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de brazilianul Joao Pedro (90+1). Trupa tehnicianului român se află pe locul 9, cu 15 puncte.

Al Ittihad Kalba și Al-Jazira s-au înfruntat în etapa 13-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite, scor 2-1. Alexandru Cicâldău a fost integralist pentru gazde, în timp ce Florin Tănase a intrat în startul reprizei secunde pentru Al-Jazira.

Alexandru Cicâldău, pasă de gol pentru Al Ittihad Kalba în victoria cu Al-Jazira

Al Ittihad Kalba a marcat rapid împotriva formației lui Florin Tănase. Al Naqbi, în minutul 6, a deschis scorul, însă oaspeții aveau să egaleze în finalul primei reprize din penalty.

ADVERTISEMENT

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 88. Același Al Naqbi a reușit să înscrie cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Alexandru Cicâldău.

Internaționalul român, împrumutat de Galatasaray în Emirate până la finalul sezonului, a centrat la prima bară, iar atacantul în vârstă de 24 de ani a reușit „dubla”. Astfel, Alexandru Cicâldău a câștigat duelul direct cu Florin Tănase, care a jucat toată repriza secundă pentru Al-Jazira.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, primele minute oficiale după mai mult de două luni la Al-Jazira

Florin Tănase s-a accidentat pe 11 noiembrie 2022 și nu a mai putut evolua pentru Al-Jazira. Revenit la antrenamente în Ajunul Crăciunului trecut, fostul căpitan al FCSB-ului a bifat în meciul cu Al Ittihad Kalba primele minute oficiale după o pauză de peste două luni.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost introdus în minutul 46, însă nu a putut să-și ajute echipa pentru a evita înfrângerea. În ciuda înfrângerii, Al-Jazira se menține în fața lui Al-Ittihad Kalba.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Florin Tănase se află pe locul 6, cu 23 de puncte în 13 meciuri, în timp ce Al Ittihad Kalba se află pe locul 7 cu 20 de puncte în tot atâtea partide.

Florin Tănase are nevoie de meciuri în picioare pentru debutul României în preliminariile Euro 2024

Deși, a jucat doar o repriză pentru Al-Jazira, vestea revenirii lui Florin Tănase îi dă o doză de optimism lui Edi Iordănescu. Piesă de bază în lotul condus de selecționer, Florin Tănase a ratat ultimele meciuri de pregătire ale „tricolorilor” din cauza accidentării, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul fotbalist al FCSB-ului are nevoie de meciuri în picioare pentru a reveni la cel mai înalt nivel înaintea debutului României în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

România va juca primul meci pe 25 martie în deplasare contra Andorrei. Trei zile mai târziu, „tricolorii” înfruntă Belarus pe teren propriu.

ADVERTISEMENT