Sport

Alexandru Cicâldău, pe făraș la Galatasaray. Unde ar putea ajunge fotbalistul

Alexandru Cicâldău va împărtăși soarta lui Olimpiu Moruțan. Mijlocașul nu mai intră în vederile ”leilor” de la Galatasaray. Impresarul fotbalistului îi caută un nou angajament.
08.08.2022 | 19:40
Alexandru Cicaldau pe faras la Galatasaray Unde ar putea ajunge fotbalistul
Alexandru Cicaldau va fi împrumutat de Galatasaray Istanbul. Sursa foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Transferat în schimbul a 6,5 milioane de euro în vara anului trecut, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, Alexandru Cicâldău va împărtăși soarta lui Olimpiu Moruțan, și va pleca de la Galatasaray în perioada următoare.

Alexandru Cicâldău va fi împrumutat de Galatasaray

Nici Alexandru Cicâldău nu mai are zile la Galatasaray. După ce Olimpiu Moruțan a fost împrumutat cu opțiune de transfer definitiv pentru Pisa, olteanul este și el pe făraș la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Un singur sezon nu a fost suficient pentru Cicâldău să-i impresioneze pe oficialii și suporterii ”leilor” din Istanbul. Deși a fost mai constant decât colegul lui de linie (Moruțan), Alex Cicâldău a pierdut și el lupta pentru un loc în lotul grupării cim-bom în noul sezon.

Cicâldău a fost oprit în lotul lărgit, de către antrenorul Okan Buruk, însă a fost doar o victorie temporară pentru internaționalul român. La primul meci din noua stagiune din Super Liga Turciei, Cicâldău nu a fost nici măcar pe foaia oficială.

ADVERTISEMENT

Motivul e același ca și în cazul lui Olimpiu Moruțan. Oficialii ”leilor” nu mai mizează pe român, iar impresarul fotbalistului a fost mandatat să-i caute un nou angajament.

La fel ca și în cazul lui Moruțan, și Cicâldău va fi împrumutat într-o primă fază, urmând ca turcii să încerce să-și recupereze investiția inițială, în cazul unui transfer definitiv.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău nu duce lipsă de oferte

În vârstă de 25 de ani Alexandru Cicâldău nu va sta prea mult timp pe tușă. Fotbalistul are oferte importante din campionatul Italiei încă din sezonul precedent.

Sampdoria a fost prima grupare care și-a manifestat interesul pentru mijlocașul român și a înaintat și o ofertă, de 5 milioane de euro. Suma nu este pe placul bașkanilor care speră să facă profit de pe urma mutării și cer 7,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Italienii nu se lasă și le-au transmis turcilor că sunt dispuși să-l împrumute pe Cicâldău, urmând să facă o nouă ofertă financiară celor de la Galatasaray la finalul sezonului.

  • 7,5 milioane de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt
  • 42 de meciuri a disputat Alex Cicâldău, în toate competițiile, în sezonul precedent, în tricoul lui Galatasaray
ADVERTISEMENT