Fotbal intern

Alexandru Cicâldău, repriză magică în Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș! Două goluri de senzație marcate de oltean. VIDEO

31.01.2020 | 20:48
Alexandru Cicaldau repriza magica in Universitatea Craiova  Gaz Metan Medias Doua goluri de senzatie marcate de oltean VIDEO
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău a avut o primă repriză de vis în duelul dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș. Starul oltenilor a înscris două goluri, iar cea de-a doua reușită a venit după o execuție superbă din lovitură liberă.

Alexandru Cicâldău, repriză de vis în Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș

Alexandru Cicâldău a avut o repriză de vis duelul dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș. Cu cele două reușite, mijlocașul oltenilor ajunge la opt reușite în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Primul gol a venit în minutul 7, după o greșeală în apărarea formației lui Edi iordănescu, iar al doilea gol a venit, în urma unei lovituri libere transformate impecabil.

  • 22 de ani a împlinit Alexandru Cicâldău pe 8 iulie

În vară, Cicâldău a ratat un transfer în Franța

În vară, Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei României U21 la Campionatul European de Tineret din Italia și San Marino, iar mijlocașul oltenilor a fost aproape de un transfer în Franța.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă transferul a picat, iar Cicâldău a rămas la Universitatea Craiova. Constantin Schumacher, fostul secund al lui Corneliu Papură a făcut dezvăluirea și a mărturisit că mijlocașul a fost demoralizat din cauza ratării mutării în Franța.

„Alex Cicâldău a avut 4.000.000 de euro oferta din Franța. Patronul nu l-a lăsat. S-a întâmplat imediat după Euro U21. A fost demoralizat de pierderea transferului, apoi a căzut complet, i s-a dus şi forma sportivă. Am vorbit cu el, i-am zis că trebuie să treacă peste acest lucru”.

ADVERTISEMENT
  • 4.500.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
  • 6 prezențe în naționala României are Alexandru Cicâldău, fără niciun gol înscris 

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.15 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT