Fotbal intern

Alexandru Cicâldău, surprins de golurile pe care le-a marcat în acest sezon: „Nu mă așteptam să am asemenea cifre!”

02.04.2020 | 14:57
Alexandru Cicaldau surprins de golurile pe care lea marcat in acest sezon Nu ma asteptam sa am asemenea cifre
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul Universității Craiova în actualul sezon. Mijlocașl oltenilor a vorbit despre cum își petrece timpul în autoizolare, dar și despre faptul că și-ar dori să fie coleg la echipa de club cu toți componenții naționalei U21 care au participat la CE 2019.

Totodată, mijlocașul oltenilor nu se aștepta să marcheze atât de multe goluri în actualul sezon, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău, surprins de golurile pe care le-a marcat în acest sezon

Alexandru Cicâldău a mărturisit că a fost surprins de numărul mare de goluri pe care îl are în actualul sezon, dezvăluind că este unul dintre cele mai bune sezoane din cariera lui:

„Nu se aştepta nimeni să am atâtea goluri. La Viitorul am dat 1 gol în 34 de meciuri, iar în primul sezon la Craiova am dat 5 goluri în campionat şi 2 în Cupă, iar acum am aceste cifre.

ADVERTISEMENT

Fiind şi mijlocaş, de când am ridicat standardul şi am început să fac diferenţa, lumea aşteaptă mult mai mult de la mine, dar nu pot să fac mereu asta. Eu aş prefera să ajut echipa să câştige, nu să fiu eu acela care dă mereu goluri”.

„Şi sunt şi mijlocaş, mai am şi faza defensivă de făcut. Dar astea sunt cifrele la care tind, să am 8, 10, 12 goluri pe an, indiferent la ce echipă joc. Mă uit în Europa la mijlocaşi de profilul meu.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu James Maddison, de la Leicester, care este tot pe poziţia mea şi împotriva căruia am jucat la Euro, este al doilea sezon de Premier League şi marchează cam 6-8 goluri pe an.

Şi joacă tot 4-3-3, ca noi. Ca mijlocaş, dacă ai între 12 şi 15 reuşite pe an, goluri şi pase de gol, atunci ai un sezon bun”, a mai spus Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău visează să joace la Craiova alături de foștii colegi de la naționala U21

Alexandru Cicâldău visează să joace la Universitatea Craiova alături de toți colegii pe care i-a avut în naționala României U21, alături de care au ajuns până în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino.

„În mod normal, noi, cei de ’97, nu am mai putea să jucăm în 2021 la Olimpiadă, dar am văzut că s-ar modifica regula asta şi am putea juca, fiindcă în 2020 am fi putut juca.

Ar fi urât pentru noi, pentru că am muncit, am făcut acel rezultat şi să nu putem evolua la Tokyo. Totuşi, mai e până atunci, nu ştim ce va fi”.

„Poate nu voi mai fi la Craiova, ori poate voi fi la Craiova şi o să avem meciuri de cupă europeană, nu se ştie…Pe de altă parte, nu ştiu dacă aş putea să mai trec o dată prin asta, să mai am vacanţă doar o săptămână şi să încep alt campionat.

Mi-am calculat meciurile şi am jucat 52 de meciuri, câte 90 de minute, anul trecut”, a mai spus mijlocașul Craiovei.

ADVERTISEMENT