Sport

Alexandru Cicâldău, aproape de plecarea de la Galatasaray! „Au bătut palma pentru opt milioane de euro”

Mijlocașul lui Galatasaray, Alexandru Cicâldău e aproape să fie vândut de turci la Sampdoria, mutarea fiind condiționată de rămânerea genovezilor în Serie A.
23.03.2022 | 12:10
Alexandru Cicaldau aproape de plecarea de la Galatasaray Au batut palma pentru opt milioane de euro
Alexandru Cicâldău a jucat în acest sezon la Galatasaray 37 de meciuri și a reușit 5 goluri și 3 asisst-uri, fiind evaluat conform Transfermarkt la 9 milioane de euro. Sursă foto: captură AA/ABACA
ADVERTISEMENT

Impresarul lui Cicâldău și Moruțan, Giovanni Becali, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre situația celor doi jucători după meciul dintre Galatasaray și Barcelona.

Presa din Turcia anunță însă că Alex Cicâldău va fi cedat la Sampdoria pentru 8 milioane de euro

Alexandru Cicâldău a fost destul de criticat de suporteri și de presa din Turcia, chiar dacă în meciul cu Barcelona a fost titular, a jucat 74 de minute și a reușit o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului turc Fanatik, mijloașul ofensiv va fi vândut în această vară la Sampdoria pentru opt milioane de euro: „Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray pentru 8 milioane de euro”.

Alexandru Cicâldău va fi vândut în vară la Sampdoria pentru 8 milioane de euro
Alexandru Cicâldău a jucat în acest sezon la Galatasaray 37 de meciuri și a reușit 5 goluri și 3 asisst-uri, fiind evaluat conform Transfermarkt la 9 milioane de euro. Sursă foto: captură Fanatik.

Transferul depinde însă de un detaliu important

Mutarea se va realiza în această vară doar dacă Sampdoria nu va retrograda în Serie B. Echipa antrenată de Marco Giampaolo are însă un avans confortabil față de zona periculoasă din clasament și are șanse mari să își îndeplinească obiectivul.

ADVERTISEMENT

Sampdoria se află pe locul 15 în Seria A, cu 29 de puncte, la șapte lungimi distanță de locul 18, ocupat de Venezia și rivala din oraș, Genoa, cu opt etape înainte de finalul campionatului.

Ce a declarat Giovanni Becali pentru FANATIK despre situația lui Cicâldău și Moruțan: „Asta e prioritatea lor”

Impresarul lui Alexandru Cicâldău a dezvăluit pentru FANATIK pe data de 18 martie că nu a fost nicio negociere între Galatasaray și Sampdoria pentru transferul mijlocașului:  „Cicâldău și Moruțan au contracte pe cinci ani cu Galata. Vedem în vară în funcție de ce-și dorește și Galata.

ADVERTISEMENT

Până atunci ei trebuie să dea sută la sută la fiecare antrenament, la fiecare meci, pentru că de-aia sunt plătiți. Am luat masa cu ei a doua zi după partida cu Barca, am discutat și le-am zis să stea liniștiți și să se gândească doar la fotbal”.

Giovanni Becali a explicat că în acest moment Sampdoria se gândește doar la obiectivul de a se salva de la retrogradare și strategia pentru sezonul viitor va fi făcută doar în funcție de acest lucru: „Nu a fost și nu e nicio discuție despre un transfer al lui Cicâldău de la Galatasaray la Sampdoria. Italienii au probleme cu salvarea de la retrogradare, asta e prioritatea lor. Nu cred că oamenilor de la Sampdoria le arde acum de transferuri, de Cicâldău sau de alții când nu știu sigur dacă vor fi și sezonul viitor în Serie A”, a declarat impresarul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT