Life

Alexandru Ciucu are o relație la Paris? Secretul din spatele divorțului intentat de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și-a petrecut ultima perioadă la Paris, acolo unde s-a înscris la un master de toamna trecută. Conform informațiilor obținute de Fanatik, soțul Alinei Sorescu ar avea deja o altă relație.
03.06.2022 | 10:37
Alexandru Ciucu are o relatie la Paris Secretul din spatele divortului intentat de Alina Sorescu
Alexandru Ciucu are o relație cu altcineva?/ Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se luptă pentru custodia celor două fetițe ale lor, Elena Carolina, în vârstă de opt ani, și Ana Raisa, în vârstă de șase ani. După 14 ani de relație și 12 ani de căsătorie, designerul și vedeta TVR au ajuns în impas. În luna februarie, Alina Sorescu a plecat de acasă și a depus cerere de divorț, iar Alexandru Ciucu a cerut, printr-o ordonanță președințială, ca micuțele să aibă domiciliul la el, în vila din Pipera. Instanța i-a respins cererea, dar el însă a făcut recurs.

Alexandru Ciucu și-a refăcut viața sentimentală la Paris? De ce a depus Alina Sorescu actele de divorț

Din toamna anului trecut, Alexandru Ciucu și-a petrecut cea mai mare parte a timpului său la Paris, acolo unde s-a înscris la un master. Acela a fost momentul în care Alina Sorescu a decis că mariajul ei nu mai poate continua.  De altfel, cântăreața și vedeta TVR a recunoscut că problemele în căsnicia ei nu au apărut peste noapte, iar decizia divorțului a fost atent cântărită. A refuzat să dea detalii despre adevăratul motiv al despărțirii de tatăl fiicelor, tocmai pentru că sunt în plin proces, însă, în ultimele zile, Alina Sorescu a acceptat să recunoască public că nu mai sunt șanse se împăcare între ea și Alexandru Ciucu. Ce a făcut designerul de neiertat?

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK,  Alexandru Ciucu ar avea deja o relație amoroasă în Capitala Franței.

Contactat de FANATIK, designerul a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea acestui subiect, așa cum de altfel procedează de când a ieșit la iveală faptul că Alina Sorescu a depus actele de divorț. ”Nu comentez. Îmi pare rău”, a spus Alexandru Ciucu, în momentul în care a fost pus față în față cu informațiile obținute de Fanatik.

ADVERTISEMENT

”Situația prin care trec eu acum nu e nouă”

De cealaltă parte, Alina Sorescu a declarat că situația prin care trece acum nu este una nouă. Solista a plecat de acasă în februarie, când a depus și actele de divorț, în timp ce Alexandru Ciucu se afla la un master la Paris. Designerul nu a făcut un secret din acest lucru, având în vedere imaginile din Paris pe care le-a publicat pe rețelele sociale.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită. Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat.

Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris.”, a precizat Alina Sorescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Nu s-a stabilit un termen al acțiunii de divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se judecă, momentan, pentru custodia fetițelor, însă cei doi vor avea de disputat în instanță divorțul și partajul. În prezent, nu se poate discuta despre acest aspect, întrucât instanța nu a stabilit încă un termen de judecată.

Contactată de FANATIK, și Alina Sorescu a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea disputelor pe care le poartă cu soțul ei. ”Nu fac niciun comentariu. Există un proces pe rol”, a declarat, pentru FANATIK, Alina Sorescu.

Ce au de împărțit Alexandru Ciucu și Alina Sorescu la partaj

Cei doi au de împărțit o vilă în Pipera pe care au ridicat-o pe perioada căsniciei lor și al cărei preț pornește de la 500 000 de euro. Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu mai au de împărțit afacerea familiei, pentru care creatorul a mers la Imperiul Leilor unde a primit 2 milioane de euro de la investitori. Dar și solista are o școală de muzică. La partaj se mai iau în calcul sumele de bani primite de artistă din proiectele de televiziune și contractele de imagine.

ADVERTISEMENT