Life

Alexandru Ciucu, la televizor după divorț. Cum arată viața lui de când nu mai e cu Alina Sorescu: „A fost cel mai greu an din viața mea”

Alexandru Ciucu a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor după divorțul de Alina Sorescu. Cu ce și-a ocupat timpul de când nu mai e un bărbat însurat.
09.03.2023 | 13:01
Alexandru Ciucu la televizor dupa divort Cum arata viata lui de cand nu mai e cu Alina Sorescu A fost cel mai greu an din viata mea
Pe ce s-a concentrat Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa de când a divorțat de Alina Sorescu. Creatorul de modă s-a concentrat pe dezvoltarea personală, dar și pe consolidarea relației cu cele două fetițe ale lor.

Cum decurge viața lui Alexandru Ciucu de când nu mai este însurat cu Alina Sorescu

De când s-a aflat de divorțul dintre el și Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a preferat discreția. Designerul s-a ținut departe de discuțiile despre subiect și s-a concentrat pe lucruri care țin de dezvoltarea sa, atât personală cât și profesională.

ADVERTISEMENT

Pe 9 martie, dată considerată în România Ziua Bărbatului, fostul soț al Alinei Sorescu a celebrat la Vorbește lumea, unde și-a prezentat două colecții vestimentare, una dintre ele fiind o surpriză pentru doamne.

„Iată, venind la voi. Am lucrat tot anul trecut la colecția pe care am venit aici să o prezint și sărbătoresc prezentând colecția de bărbați. Și cu o surpriză, pentru că ieri a fost ziua femeii, cu mini colecție, o ediție limitată pentru doamne. M-am specializat între timp și pe lucrul ăsta. Lumea nu știe, este o surpriză”, a susținut Alexanru Ciucu.

ADVERTISEMENT

Cum subiectul divorțului nu putea fi evitat, Lili Sandu a fost curioasă cum a simțit Alexandru Ciucu ultimul an, având în vedere că în 2022 au avut loc numeroase schimbări, deloc ușoare, în viața sa.

„A fost cel mai greu an din viața mea anul trecut. Lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bine pentru toți. În mod special pentru copii. Mă înțeleg foarte bine cu copiii. Ăsta e un lucru fanatistic”, a spus Alexandru Ciucu.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu a învățat să gătească pentru fetițele sale și ale Alinei Sorescu

Așa cum Alina Sorescu încearcă să mențină o relație sănătoasă și frumoasă cu fetițele lor, care după separare locuiesc cu ea, și Alexandru Ciucu își dă silința și vrea să facă din timpul petrecut cu micuțele unul de calitate. Astfel, creatorul de modă a învățat chiar să le gătească mâncărurile favorite.

„Le-am făcut mucenici. M-am specializat. Am gătit eu. Ba mai mult decât atât, m-am specializat în diferite preparate, reușesc să fac o supă de pui strecurată, cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră, cu tot cu timpul de răcire”, a dezvăluit Alexandru Ciucu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Alexandru Ciucu s-a asigurat că rămâne în continuare printre cei mai buni oameni din domeniul său și a studiat la Paris, urmând cursurile unui master care să-l ajute să înțeleagă direcția în care se îndreaptă moda din zilele noastre.

„Am făcut master în luxury brand management, în traducere managementului unui brand și am învățat, cu ocazia asta, încotro se îndreaptă moda. Pentru că moda este un subiect foarte, foarte, să spunem așa- neliniștit.

Nu reușește să-și găsească deocamdată direcția în era asta super digitalizată, super tehnologizată, există tot felul de încercări. Deocamdată se duce spre zona asta de NFT, dar încă tehnologia și digitalizarea nu au reușit să pătrundă efectiv în zona de haine și se caută lucrul ăsta”, a încheiat designerul.

ADVERTISEMENT