Life

Alexandru Ciucu nu ar fi vrut să divorțeze de Alina Sorescu. Declarația care i-a uimit pe toți

Alexandru Ciucu nu ar fi dorit să pună punct mariajului cu artista Alina Sorescu. Mărturia designerului va ului pe mulți.
22.06.2024 | 22:57
Alexandru Ciucu nu ar fi vrut sa divorteze de Alina Sorescu Declaratia care ia uimit pe toti
Alexandru Ciucu nu ar fi dorit să pună punct mariajului cu artista Alina Sorescu. Mărturia designerului va ului pe mulți. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu nu ar fi vrut să divorțeze de Alina Sorescu. Declarația care i-a uimit pe toți. Cea care a depus actele de separare a fost cântăreața, care și-a făcut bagajele și a părăsit domiciliul conjugal alături de cei doi copii.

Alexandru Ciucu nu ar fi dorit să pună punct mariajului cu artista Alina Sorescu. Mărturia designerului va ului pe mulți

Alexandru Ciucu nu ar fi dorit să pună punct mariajului cu artista Alina Sorescu. Mărturia designerului va ului pe mulți, la 2 ani și jumătate de când s-a aflat că au decis să o ia pe drumuri separate, după o căsnicie lungă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul creator de modă susține că s-a trezit în acest proces fără voia sa, deși întotdeauna a fost dispus să vorbească despre lucrurile care nu merg. Consideră că o conversație sinceră ar fi putut rezolva mai multe.

„Eu am fost întotdeauna deschis, adică nici măcar procesul prin care trecem nu face parte din nicio inițiativă de-a mea. M-am trezit parte a acestui proces, deci eu întotdeauna sunt deschis la comunicare, la a găsi o soluție.

ADVERTISEMENT

Eu nu aș fi făcut asta niciodată. Adică nu aș fi deschis niciodată un proces de divorț și, în general, cred că nu aș da pe nimeni vreodată în judecată. Aș căuta să găsesc o soluție, o comunicare”, a dezvăluit Alexandru Ciucu pentru ciao.ro.

De ce nu cad la pace Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a spus care este motivul real pentru care nu cade la pace cu fosta parteneră de viață, cântăreața Alina Sorescu. Cei doi nu reușesc să se înțeleagă legat de programul pe care îl au fetele cu părinții lor.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer este conștient că este vorba de un divorț anevoios, mai ales că se plimbă deja prin Tribunale de 2 ani și jumătate. În toată această perioadă au existat doar 5 termene, deși ar fi putut să se termine totul mult mai repede.

„Teoretic putea să se termine în 6 luni, dar probabil că sunt și foarte multe procese, sunt poate puțini judecători, intră în vacanță judecătorească, sunt multe explicații pe care nu-mi doream să le fi aflat vreodată.

ADVERTISEMENT

Iată că viața vrea să ne învețe tot felul de lucruri pe care nu neapărat ni le dorim”, a mai spus Alexandru Ciucu despre despărțirea de mama fiicelor sale, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT